Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek jó ajándékot...

Szerintetek jó ajándékot választottam?

Figyelt kérdés

Most lesz 16 éves az egyik barátom, és valami személyes ajándékkal szerettem volna meglepni. Elárulta, hogy ő semmi mást nem akar szülinapjára, minthogy láthasson engem (mert még nem találkoztunk élőben). Mivel szeretek kreatívkodni, így kitaláltam azt, hogy mi lenne, ha a mai világot nézve szokatlanul lepném meg. Titokban a legjobb barátjától elkértem a pontos címét, és elküldtem egy levelet úgy, hogy pont születésnapjára érkezzen meg. A levélben pedig egy vers van, amiben leírtam, hogy milyen ember is ő az én szememben. Sok ajándék lehetőségen gondolkodtam, de itt lyukadtam ki. Szerintetek jó az ilyen ajándék? Vagy "nem túl kevés"?

Ő 15/F

Én 13/L

2014. nov. 24. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem túl kevés,ez nagyon nagyon szép gesztus tőled és hidd el jobban fogja értékelni mint egy személytelen,pénzért vásárolt ajándékot!
2014. nov. 24. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól kitaláltad, de miért nem találkozol vele személyesen? :D Egy ilyen neten "megismerkedett" dologról van szó? :D
2014. nov. 25. 00:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, arról van szó :D Nem tudok egyelőre még vele találkozni, mert nagyon messze lakunk egymástól. Viszont tervezzük...
2014. nov. 27. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen okés. :D De küldhettél volna neki mellé egy csokit. :D
2014. nov. 27. 23:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Na látod, lehet :D de mondjuk most belegondolva... Máskorra tartogatom a csokit :)
2014. nov. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!