Szerintetek ez jó ötlet a férjem 40. szülinapjára?
Mi honnan a fenéből tudjuk meg, hogy örülne-e a férjed neki vagy sem? Te ismered, te tudod mit szeret és mit nem.
Komolyan! Én nem értem az ilyen kérdéseket. Ti házasok vagytok de nem ismered a férjed ízlését??
De ha ez segít:
- Az én férjem nem igazán szeret egymagában inni, mivel én soha nem iszok sört így az egyedüli sörivás nem lenne jó ajándék. Hacsak a 3 jó barátja nem megy vele.
Szerintem jó ötlet. Nekem mondjuk a vonatozás és a városnézés vonzóbb, mint a sör :-) de ha ti szeretitek, biztos örülni fog. Igazi élmény lesz!
(Az én férjemnek most volt a 40. szülinapja. Tőlem egy római utat kapott, AS Roma-Inter meccs jeggyel :-) most megyünk a hétvégén.)
Már bocsika... De nem voltam gyökér, de ha valaki ennyire ostoba módon nem ismeri ki a férjét és vadidegenektől kérdezi, hogy minek örülne a férje, nos az nem normális.
Nem irigykedem az ostobaságodra elhiheted. Legközelebb kérdezd meg a haverjaidat (ha vannak egyáltalán) vagy kérdezd meg magát a férjedet ha kommunikáltok egyáltalán..
Kedves Bacsáné Sándor Éva.
A privat üzeneteddel csak magadat alázod meg.. Nos kit is nevezel gyökérnek?? Szerintem kezeltesd magad, mert ott agyilag valami nagyon nincs rendben nálad...
Legközelebb a privat üzenetedet tartsd meg magadnak, rendben? Én nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre..
A többieknek további szép napot :)
Kedves Maga a Megtestesült Tökéletesség!
Nagyon megijedtem!!!
Szerintem ha bárkit is megkérdeznék, biztos, hogy nem engem nézne hülyének, hanem téged. Én csak egy átlagos, egyszerű kérdést tettem fel, amire bunkó választ kaptam, úgyhogy szerintem nálad nincs rendben valami, ha csak bunkó módon tudsz válaszolni. Igaz, hogy más normálisan tudott válaszolni, de te nem!!! Úgyhogy jobb lenne kicsit mélyebben magadba nézni, ha egyáltalán a három agysejted engedi, hogy mélyebben magadba tudj nézni. Tudod, ha egyáltalán hallottad a mondást, hogy másban a szálkát könnyebb észrevenni, magadban meg a gerendát sem látod meg.
Már ne haragudj, kérdező, de teljesen jogos volt az a mondat, hogy nem mi ismerjük a férjedet, akivel minimum jó pár éve ismeritek egymást.
Ha arra lettél volna kíváncsi, hogy örülne-e neki, és nem hülyeség ez az ajándék, akkor nem így teszed fel a kérdésed. És emiatt, mert bár nem a legkellemesebb volt az első válaszoló, te alpári stílusban válaszoltál neki vissza. Így, de igen, lényegében te tetteted magad hülyének.
Ennyiből én is ezt mondom, hogy bakker, te ismered, te élsz vele együtt, te vagy a felesége. Mi honnan tudjuk, mit adj neki?
Ha a téged érdeklő választ akartál volna, akkor így tetted fel volna a kérdésedet, például...
Kérdés: Szerintetek ötletes/megéri/nem nagy hülyeség egy ilyen ajándék a férjem 40. szülinapjára?
Kifejtés: Nem igen alkoholizálunk, de mindketten szeretjük a sört, és arra gondoltam, hogy egy nosztalgiavonatos utat kap a szülinapjára, Brünnbe, ahol sörrel kapcsolatos programok lennének, akár többedmagunkkal. Szerintetek milyen ötlet?
Arra kérdezz rá, amit tudni akarsz, ne arra, ami szerinted azt jelenti, amit tudni akarsz, pláne ne (ebből a szempontból) irreleváns információkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!