Mit vehetnék neki?
Figyelt kérdés
Barátomnak most lesz a születésnapja(16) és nem tudom mit adhatnék neki.Akkor leszünk együtt 2 hónapja.Gondoltam egy közös képre,amit beraknék valami szép keretbe,de nem tudom mennyire örülne neki.Ja és versenyszerűen lovagol,arra is gondoltam,hogy veszek neki egy új versenypólót,de az meg olyan 17ezer körül mozog,az szerintem nagyon drága,főleg,hogy kevés ideje vagyunk együtt.Egyéb ötletek? 16/L2014. nov. 18. 20:07
2/2 anonim válasza:
Ha még időben írok! Szerintem menjetek el valahova. Mivel versenyszerűen lovagol valószínűleg pörgős az élete . Menjetek el kikapcsolódni valahova , hónapforduló gyanánt, szülinapi ajándéknak pluszba még este (miután hazajöttetek a nyugiból) lepd meg valami aprósággal. Szerintem emlékezetes szülinapi ajándék és hónapforduló lenne. Mi a párommal mindig hasonlókat találunk ki és nekünk bevált. (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!