Ezeknek örülne születésnapjára?
Figyelt kérdés
Sziasztok, véleményeteket szeretném kérni, mégpedig abban , hogy a barátnőmnek lassan születésnapja lesz, es en mar kitalaltam par dolgot, amiket szivesen odaadnek neki, de orulnek neki, ha ti is oszinten elmondanatok, hogy ezeket mennyire tartjátok/tartanatok jo ajandekoknak. Nagyon szereti a teakat, gyertyakat, es bogreket, teat mar vettem neki, es meg arra gondoltam , hogy veszek hozza 1 bogret, amire festenek vmi szepet, esetleg vmi kozos emlekunket. Eszembe jutott h vennek neki 1 nyaklancot, amibe 1 kozos kepunket raknam bele, igy "akarmikor" ugy erezheti hogy vele vagyok.Illetve torta helyett en mezeskalacs hazat csinalnek neki, amit szepen feldiszitenek, es esetleg a belsejeb leveleket rejtenek, amikbe beleirom h miert szeretem, mennyire fontos nekem. Szerintetek ez tetszeni fog neki? Illetve nagyon erdekelne , h nektek mit vett a parotok szulinapotokra, mivel lepett meg titeket :) Bocsanat az ekezetek miatt, de telefonrol irtam , es igy sokkal 1xerubb volt. :( A valaszokat elore.is koszonom :)2014. nov. 17. 20:53
1/1 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötletek, bár a mézeskalácsban rejtett üzeneteket egy kicsit nyálasnak tartom. Helyette ezeket az üzeneteket elrejthetnéd különféle helyekre pl.: táskájába, telefon hátuljába, szobájában fiókokba/szekrényekbe.... A bögréshez pedig az lenne az ötletem hogy a dm-be és a rossman-ba lehet olyat csinálni hogy bögrére képet előhívatni. sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!