Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Túl nagy kérés ez a születésna...

Túl nagy kérés ez a születésnapomra?

Figyelt kérdés
Születésnapomra, mindig kitalálok valamit, amit nagyon szeretnék. Most azt kértem anyukámtól, hogy saját kezűleg készített batikolt pólót csináljon nekem, mert nagyon megtetszett. De úgy tűnik ebből nem lesz semmi.

2014. nov. 10. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
El vagy kényeztetve.
2014. nov. 12. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Na úgy tünnik apukám megcsinálja, látszik kinek jelentek többet."

Hmm.....

Erről eszembe jutott az, amikor egész nap güriztem mint az állat hogy fizetve legyenek a számlák, otthon takarítottam, mostam, főztem, vasaltam, rohangásztam ha a gyerekeknek ez vagy az kellett (tornacipő mert kinőtték, préselt falevél, zöld kartonlap az óvónéninek), majd kérte valamelyik hogy gyurmázzak... hát épp hogy nem borultam fejjel a gyurmába és őszintén szólva kedvem se volt hozzá.

Apuka nagy kegyesen egyszer feltápászkodott a gép mögül és végre észrevette hogy valami aprócska emberkék is élnek velünk akik időnként Apá-nak szólítják, de csak néha, nehogy megzavarják miközben a számítógépen irtja az ellenséget, szóval apuka nagy kegyesen rajzolt valamit, és onnantól kezdve Apa volt az Isten, hetekig mutogatták a rajzát, hogy apaaaa rajzoltaaaaaaa... és persze Apa rögtön vissza is bújt a gép mögé és utána megint hetekig nem hallotta meg az Éhes vagyok, Segíts légyszives mert fürdetni kell és még nincs kész a vacsora mondatokat.

Én imádom a gyerekeimet, de a falnak megyek a hülye kézműveskedéstől néha. Társasozni meg beszélgetni velük szeretek, de ne kelljen már sz..rakodnom ilyen hülyeségekkel, amikor amúgy is annyi energiámat felemészti, hogy a fenekük alá legyen téve minden.

2014. nov. 13. 02:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, az anyák sokkal elfoglaltabbak!
2014. nov. 13. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!