Közeli kolléganő (barát) 30. szülinapi partijára mit vinnétek ajándékba?
Figyelt kérdés
Nagyon fiús, gyakorlatias, talpraesett lány, nem az a típus, aki pl. odavan a dísztárgyakért, csecsebecsékért. Lehet vicces ajándék vagy akár valami nagyobb értékű is, amit 2-3 munkatárssal összefogva vennénk ez esetben. Sajnos semmi ötletünk nincs, de nagyon köszönöm a segítséget előre is!2014. okt. 10. 21:48
1/4 anonim válasza:
Nincs valami hobbija, amiről tudtok? Mert akkor lehetne valami azzal kapcsolatos dolog. Vagy ha szeret kimozdulni, akkor színházjegy, koncertjegy, stb. Persze ezekből min. 2 darab. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs kifejezett hobbija, meg úgy általában nincs is túl sok szabadidejük a férjével (munka, család, stb). Ja igen, azt ugyanis még elfelejtettem mondani, hogy van egy másfél éves kislánya is, bár egy 30. szülinapi ajándéknak inkább valami személyesebbnek kellene lennie szerintem, minthogy valamilyen gyerekkel kapcsolatos holmit adjunk.
De azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
2014. okt. 11. 18:58
3/4 anonim válasza:
És ha mondjuk bevállalnátok egy estét a gyerkőccel, amíg ők kettecskén azt csinálhatnak, amit akarnak? :) Ha vagytok olyan viszonyban, szerintem simán elég lenne ezt az ötletet szépen tálalni a bulin egy képeslapra leírva pl. Vagy készíthettek neki egy ilyen kupont, amit akkor vált be, amikor akar. :)
4/4 anonim válasza:
Csináljatok neki egy tortát és írjátok rá, hogy XXX :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!