Lányomnak most lesz a szűlinapja telefont szeretne kapni sajnos Nincs rá pénzem most mert nincs állásom mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 14:16
21/23 Tóth Péter Tamás válasza:
Ezt onnan vettem, hogy nem láttam még olyan Horváth nevű embert, aki nem cigó lenne...hát tudjuk, hogy mit csinál a cigány,lop-vannak kivételek-.
22/23 anonim válasza:
Osanban 2-3 ezerért tudsz készüléket venni, 500-ért kártyát is bele.
23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én most vagyok 14 éves, jó, persze van telefonom, de nem az a lényeg. Már volt pár olyan alkalom, hogy nem kaptam semmit. Névnap...stb. Vagy hogy ha kaptam is, akkor kaptam egy pólót, vagy anyám a téli kabát vásárlást betudja karácsonyi ajándéknak,(ha nem lenne karácsony nem kapnék kabátot????!),jó én is kicsit szomorú voltam. de nem is ez a lényeg. nehogy már ahogy az elöttem szólók mondták, hogy a kislány legyen a főnök. ha én otthon mondok valamit anyám mindig rámszól, de én megértem őt. Nem fogom tőle elvárni. Mert mi lesz ha nem kapja meg a lányod, mit tudna csinálni?? pár nap duzzogás, és kész. Beszéld meg vele. Mondd hogy most nem telik, de kárpótolni fogod, vidd el sétálni, kirándulni, állatkertbe, menjetek el fagyizni.Közös program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!