BLanka0123456 kérdése:
Szerintetek 40-50000 ft-ból mit kérhetnék szülinapomra?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 18:07
12/14 anonim válasza:
Szia! Én is 12/L vagyok és jelenleg ezeknek örülnék:
fülbevaló, karkötő, parfüm, ruha, cipő, körömlakk, MP4 lejátszó, telefon, új Xbox játék, tengerimalac vagy kiskutya.
Írj nyugodtan privit, ötletelhetünk együtt :)
13/14 anonim válasza:
Szereted az állatokat ? Van hobbid ? Lovagláson nem gondolkozól ? Ha igen akkor lovas felszerelés . Vagy zenélj... a gazdadok ott szokták elrontani hogy túl sok játékot vesznek és a végén egy elkényeztetet visszafelelős kövér gyerekük lesz . A lovaglás azért jó mert megtanít a csapat munkára
14/14 anonim válasza:
Bérlet valamilyen tornára, ha szereted a fitneszt akkor arra. Koncertjegy, színház jegy, könyv, ékszer, tisztálkodási szerek, különlegesebb toll vagy ceruza, tolltartó, CD, DVD, táska, cipő, ruhák, különlegesebb élelmiszer pl én imádom az aszalt gyümölcsöket, pisztáciát és az alma chipset de mivel ezek nekünk drágák így ilyenkor ezekből szoktam kapni egy kis csomagot, esetleg amit nagyon szeretsz kérhetnél abból, egy jobb méz, 100% gyümölcs lé, mandula tej vagy rizs tej, jó minőségű csokik, bicikli, egy szép virág a szobádba kaspóval, görkorcsolya, jégkorcsolya stb stb, nagyon sok kis apróság kijön már ennyi pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!