Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kéne egy kis segítség. Szeretn...

Kéne egy kis segítség. Szeretnék egy jó szülinapi bulit tartani és mivel aznap van halloween is ezért összevonnám a kettőt! Meghívnám az osztájom és 14 vagyok de az osztálytársaim 12 és olyan buli kéne ami mindkét korosztálynak szórakoztato?!

Figyelt kérdés

2014. szept. 14. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Díszítsd fel a házat ilyen "kísértetház" szerűre. (Hungarocel táblák vámpíros, töklámpásos, pókos képekkel). Szerpentineket is tudsz felaggatni, olyan "Happy Birthday"-es díszt is. Készíts néhány töklámpást és süss ilyesztő sütiket. Keress valami halloweenos filmet és nézzétek meg, színes fonalakból csinálhatsz egy nagy akadálypályát (pókhálót) és aki sikeresen végig jut rajta kap valami apró cukorkát/pár db pókos gumicukrot. Ha besötétedik rendezhettek kint bátorságpróbát, hogy x ponttól y-ig el kell jutni a sötétben és közben a többiek ilyeszgetik őt pl egy "szellemlepedő" alól vagy valami drámai zenét játszotok le közben. Bár ez annyira nem kapcsolódik a szülinaphoz, de remélem valamennyi ötletet tudtam adni.

(Ha szertnél kérhetsz valami ilyesmi tortát: [link]

Remélem tudtam segíteni, ha van valami kérdésed nyugodtan írhatsz priviben :)

13/l

2014. szept. 15. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösziiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2014. okt. 6. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Elmeséled, hogy milyen volt a szülinap? :) 14/L
2016. jún. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!