Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Örülne neki? (öngyújtó kérdés)

Örülne neki? (öngyújtó kérdés)

Figyelt kérdés
A barátomnak nem sokára lesz a szülinapja és arra gondoltam, hogy veszek neki egy zippo öngyújtót. Talán még gravíroztatok is bele. Nem dohányzom ezért nem igazán értek hozzá. Jó öngyújtó? Nem baj, hogy benzines? Jó ajándék lenne? Eddig mindig elhagyta az öngyújtóit soha nem láttam nála olyat, ami szebb vagy értékesebb lenne. Nem tudom, hogy azért mert nem akart másikat, vagy csak nem vett... És igen nekem jelenleg ez a legnagyobb problémám:) Szerintetek nem is akart vagy csak nem vett? nem akarok nagyon melléfogni.. Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 14. 01:47
 1/2 anonim válasza:
100%
A zippo ongyujto szerintem egy szep ajandek es ha nem is hasznalna akkoris egy gyonyoru es ertekes targy
2014. szept. 14. 06:43
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. szept. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!