Szeptember 16. -án lesz a kisöcsém 19. Születésnapja nem tudom mit ajándékozzak neki vannnak ötletek? Akkor jöhetnek!
mit csinál? hobbi?
Ennyi infóból vegyél neki szokásosat. számítógépes játékot, fülhallgatót, könyvet, utalványt, ruhát, tortát, piát, koncertjegyet
Vegyél Durexet:)))
Az poénos és jót fog nevetni rajta és felhasználhatja is:D
Tényleg attól függ, hogy ő mit csinál, mit szeret. Én 19 éves koromtól lényegében ez év elejéig végig pénzhiányban szenvedtem, ha te már dolgozó vagy és tágabbak a lehetőségeid, lepd meg olyasmivel, ami nem óriási pénzösszeg, de ő soha nem tudna erre szánni. Akár direkt pénzt is lehet adni. Nekem például nagyon sokat jelentett volna, ha valaki betesz a "következő gitár" kasszába egy nagyobb összeget és ahhoz tudok más családi ajándékból meg saját keresetből hozzátenni és venni olyat, amilyet akarok.
De hasonló téma az utazás is, egész életemben mindig oda utaztam, ahova lehetett és nem oda, ahova akartam. Ha van ilyen vágya, akkor egy krakkói, barcelonai stb. néhány nap örök élmény lehet. Ha van rá keret és jó kapcsolat, akkor érdemes lehet tesókként együtt menni, nekem van két testvérem, de sosem volt közös bandázásunk és nagyon hiányzik, hogy a testvéreim a barátaim legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!