Mit csinaljak a szülinapomon? 12/L többi lent
szóval nemsokara elmegyek apukammal ebedelni. utana azt mondta anyukam hogy talaljam ki hogy mit csinaljom a csalad (anya,apa,tesok). utana a legjobb baratnomnel alszom ami tok jo lesz. de nincs otletem hogy a csaladommal mit csinaljak. ne ertsetek felre mindennnel jobban imadom oket es szeretnek ma veluk lenni csak nem jut semmii az eszembe ami jo program lennelecci gyorsan valszoljatot
mircike
A mozi jó ötlet, minden nagyobb plázában (Westend,Alle,Aréna,Corvin plázában) van, de ha mondjuk holnap ünnepelitek akkor ajánlom a kacsafutamot. (Több program, magyar X-faktorosok felépési, 10 000 műanyag kacsa versenye, óriási poén. Részletek ért pedig: www.kacsafutam.hu -Ha nem is hangzik olyan "klasszul" hidd el, élőben eszméletlen és egyben kihagyhatatlan. Ha nem holnap ünnepeltek, nem baj szerintem akkor is nézétek meg, barátnővel/családdal).
Ha vidéki vagy (és érdekel) akkor elmehetnétek a Várba, és a Halászbástyához.
Ajánlom még a művész-napokat ami most van. Link: [link]
Remélem tudtam segíteni, megy a zöld pipa?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!