Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit csinaljak a szülinapomon?...

Mit csinaljak a szülinapomon? 12/L többi lent

Figyelt kérdés

szóval nemsokara elmegyek apukammal ebedelni. utana azt mondta anyukam hogy talaljam ki hogy mit csinaljom a csalad (anya,apa,tesok). utana a legjobb baratnomnel alszom ami tok jo lesz. de nincs otletem hogy a csaladommal mit csinaljak. ne ertsetek felre mindennnel jobban imadom oket es szeretnek ma veluk lenni csak nem jut semmii az eszembe ami jo program lennelecci gyorsan valszoljatot

mircike

2014. aug. 30. 11:05
 1/3 anonim válasza:
menjetek el együtt imax moziba
2014. aug. 30. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

A mozi jó ötlet, minden nagyobb plázában (Westend,Alle,Aréna,Corvin plázában) van, de ha mondjuk holnap ünnepelitek akkor ajánlom a kacsafutamot. (Több program, magyar X-faktorosok felépési, 10 000 műanyag kacsa versenye, óriási poén. Részletek ért pedig: www.kacsafutam.hu -Ha nem is hangzik olyan "klasszul" hidd el, élőben eszméletlen és egyben kihagyhatatlan. Ha nem holnap ünnepeltek, nem baj szerintem akkor is nézétek meg, barátnővel/családdal).

Ha vidéki vagy (és érdekel) akkor elmehetnétek a Várba, és a Halászbástyához.

Ajánlom még a művész-napokat ami most van. Link: [link]

Remélem tudtam segíteni, megy a zöld pipa?:-)

2014. aug. 30. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
mozi, koncert, színház, csináljatok tortát :)
2014. szept. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!