Mennyibe kerül egy kisebb kiszerelésű szivar?
Figyelt kérdés
Születésnapra ajándékoznék, gondolom, majd a boltban segítenek, hogy milyet. Kb. mennyibe kerülhet, mondjuk egy 5 db-os csomag?2014. aug. 24. 01:52
1/3 anonim válasza:
Na idefigyeljen! Tudja mit mondok én magának? De jól figyeljen, el ne árulja senkinek mert ezt még a Marika nénémtő tanútuk. Na figyeljen ide! Mikó bemegy a bótba, leveszi a pócró a bagót, asztán türüjje az orrát a zsebkendőbe. No, ha megvan a kendőjével együtt a dohányárut is helyezze be a zsebibe. De óvatosan. Osztán még tessékcsak nézelődni kicsit, majd haladéktalanul távozzon!
2/3 anonim válasza:
Mérettől és minőségtől változik, de az induló ár szálanként 700 Ft körül van, maximum pedig olyan 3000 Ft-ig érdemes szerintem elmenni szálanként, ha se te, sem az ajándékozott nem hozzáértő, vagy nem tudod pontosan, hogy milyet szeret.
Nyilván utóbbiból húzósabb 5-öt venni...
Ha keresel egy olyan boltot, ami a trafikozás előtt is dohánybolt volt, és van választék is, akkor az eladók biztosan értenek hozzá, és fognak segíteni készségesen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb neten venni, ha ötös szettet akarsz, akkor szerintem egy cohiba corona-val nem nagyon foghatsz mellé, olyan 5 szál 20e forint körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!