Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Helph me pls! Szülinapi...

Helph me pls! Szülinapi ajandekötlet? (bov. Lent)

Figyelt kérdés
Csütörtökön lesz anyukam 45. szulinapja, és apum rambizta, hogy talaljak ki valami extra ajandekotletet, mert neki nincs ideje.. valami szemelyes ajandkra gondolunk(ekszer melle, mert azt is kap). anyum nem szereti az extrem dolgokat, inkabb olyan nyugodt ember.. sportos dolog nem lehet, mert jovo heten megyunk bicikliturara.. vacsora sem, mert nem eszik sohasem este, és annak nem orulne.. wellnesselni most voltunk, az sem jó.. inkabb valami targyi dolog johet szoba, ami egyedi, neki keszul, latszik hogy foglalkoztunk vele, de ne fotoalbum ,emrt azt par eve kapott... elore is koszi mindenki segitseget!

2014. aug. 5. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

-Egy olyan nyaklánc, aminek a medáljában benne van az apukád és a te képed.

-Hegymászás

-Bögre közös képpel

-Póló közös képpel

-Egy finom sütemény, amit te sütsz neki + egy váza, amire ráfested, hogy szeretlek anyu!

Remélem segítettem!

2014. aug. 5. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi, a váza jó ötlet!!!!!

swarowsky(nem tudom h h kell irni) nyaklancot kap, sutit ma sutottem neki csak ugy:DD hegymaszas valahogy nem illik hozza, polo es pluss apa szerint ne legyen, de a vaza jó!! es egy csaladi kepet ranyomtaunk:) (mert amugy van meg 2 tesom:DD)

2014. aug. 5. 19:19
 3/5 anonim válasza:
Szerkessz neki egy videót közös családi képekből valami szép zenére. :)
2014. aug. 7. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:
ez jo otlet, köszi!!
2014. aug. 7. 13:15
 5/5 Javelin2002 válasza:
Csinálhattok egy közös képeslapot neki raksz bele egy képet a családról és valami kis verset vagy valami szép szöveget annak biztos örülne a lényeg hogy te csináld!!
2014. aug. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!