Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak neki?

Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttünk össze a barátommal. Mindjárt itt a szülinapja és nem tudom hogy mit adjak neki. Valami olyat szeretnék aminek örülne. Fiúk ti minek örülnétek? Őszintén! Értelmes válaszokat szeretnék!!
2014. aug. 5. 11:11
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia, bár én lány vagyok, azért megpróbálok segíteni:) A barátomnak is akkor volt a szülinapja, mikor még csak 5 hónapja voltunk együtt. Ugye még nem teljsen tapasztaltam ki, miket szeret, ezért egy fényképes párnát csináltattam neki, és teljesen oda volt érte! Azóta is azzal fekszik-kel:) Viszont ha még kevesebb ideje vagytok együtt, van egy másik ötletem, amit én névnapra készítettem el. Egy doboznyi édességet válogattam össze a kedvencei közül, gumicukrot, csokit, energiaitalt, stb.. és még rejtettem bele egy pici ajándékot, ami kicsit személyesebb, de az már bármi lehet. A dobozt pedig utána úgy díszíted fel, ahogy akarod, akár rányomtathatod a közös képeketek, és ráírod hogy Boldog szülinapot, így szeméylesebbé tudod tenni:) Remélem segítettem!
2014. aug. 5. 11:49
 2/3 Javelin2002 válasza:
Esetleg ha van már közös képetek akkor bele tehetnéd egy szép képkeretbe és oda adhatod neki vagy menjetek el mondjuk egy kajáldába egyetek valamit és tudom ajánlani a kulcstartót vagy a neveddel vagy esetleg szoktak olyanok lenni pl.: egyiken Lo a másikon: ve de a neves is jó ahogy gondolod! :)
2014. aug. 7. 14:53
 3/3 anonim válasza:

Mi egyszer az egyik barátomat megszívattuk olyan módon, hogy 3 embertől rózsaszín csillámpónit kapott szülinapjára xD

Komoly(talan)ra fordítva a szót, szerintem valami kisebb ajándék jó lenne, mondjuk egy kulcstartó vagy egy pendrive, ilyesmi

2014. aug. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!