Tudnátok mondani ötleteket a 18. szülinapomra, mivel tehetném felejthetetlenné? Bármilyen őrültségben benne vagyok . Ja amúgy 18 feladat kéne 17/L
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 14:00
1/16 anonim válasza:
Szerezz egy robosztus kamerát,hívj meg pár havert, egy sörre, mert abból úgyis töménytelen ivás van... Másnap a Keleti pályaudvaron felkelve félmeztelenül 2 csecsen kisgyerekkel , jó lesz visszanézni mi is történt :)
2/16 Dergez Domonkos válasza:
Hat igen, vagy csak szimplan igyal eleget es akkor ugy sem jegyzed meg, hogy mi tortent, ergo nincs mit elfelejteni, felejthetetlen lett.
3/16 anonim válasza:
Hívd meg Győzikét és Fekete Pákót!
5/16 anonim válasza:
Én a Spitz Rumot ajánlanám! Laza 80% alkohol. De nem szabad azzal kezdeni, előtte laza kis sörözgetés, borozgatás, és amikor már rendesen bebasztál, akkor ráküldeni 2 feles Spitz Rumot.
Ha igazán bevállalós vagy, érdeklődj körbe ismerősöknél, hátha valaki tud szerezni látnokzsályát. Nem fogsz tőle haluzni, meg semmi ilyesmi, egyszerűen megdobja a pia hatását. Amikor már azt hiszed, nincs hova fokozni a hangulatot, elrágsz egy levelet, és még jobban bebaszol!
6/16 anonim válasza:
5-ös válaszoló, szerintem belédszerettem.
7/16 anonim válasza:
Szegeeny leanyzo. :\ nem hiszem hogy ilyesmi jellegu valaszokat vart! egyebkent jokerdes enis nemsokara betoltom a 18at es azt szeretnem h brutal legyen :)
8/16 anonim válasza:
próbáld ki milyen amikor egyszerre 5-6an megdugnak
9/16 anonim válasza:
Szerintem helyi zenekart / dj-t hívjaok el. :)
Vagy valami bulizóshely ahol te leszel a főszerplő,pl bemondják a neved és küldenek neked pár számot :)
10/16 I.B.T. válasza:
Írd le egy papírra és akkor felejthetetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!