Mit vegyek a 12 éves húgom születésnapjára?
Nem tudom, hogy külön élsz-e, de ha igen, akkor vidd el hozzád két napra. Ezalatt a két nap alatt sok meglepetést csinálsz neki, mint ahogy az 1es is mondta elviszed kalandparkba, aquaparkba, sétálni, vásárolgatni, állatkertbe, ha szereti az állatokat, este csinálhattok házi mozit, kukoricával, és kólával. A lényeg, hogy együtt legyetek.
Ha együtt laktok, akkor is vidd el valahova, és a házimozit ugyanúgy megcsinálhatjátok. Vagy ha nem Pesten laktok, vidd fel oda! Vagy sátrazhattok is a kertben akár.
Ezeken kívül még mindenképp legyen valami kézzelfogható ajándékod is, mondjuk egy füzet, vagy napló amibe a születésnapjával kapcsolatos dolgokat ír, és ragaszt bele. Pl. mozi-, színházjegy, aquapark belépő, kalandpark belépő, csokinak, cukorkának a csomagolása, esetleg ha mentek parkba, sátrazni, kalandparkba, onnan egy szárított virág, faág, falevél, stb. Mindent pontosan beleírnátok, például: "14:37 elmentünk bevásárolni a Tesco-ba. Sokat hülyéskedtünk, én beleültem a kosárba, Xy pedig tolt engem. Szinte beestünk a lisztek közé...., stb" Aztán a végén lehetne olyant is csinálni, hogy: ott töltött idő; időjárás; X hangulata; Y hangulata; emlékek (ide beragasztanátok a jegyeket, stb-t amit az előbb leírtam). Közösen írnátok, és közösen díszítenétek. Azt is meglehetne csinálni, hogy mondjuk te írsz egy színnel, és a tesód egy másikkal, amit az elején felírnátok, hogy kit melyik szín jelez. Aztán úgy írnátok le a történetet, mintha ketten mesélnétek egy harmadiknak, stb.
^-^ Köszii!!
Hát mondjuk az tényleg bonyolult lenne, hogy kividd Görögországba, de attól függetlenül egy hihetetlen nagy élmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!