Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak egy 14 éves fiú...

Mit adjak egy 14 éves fiú szülinapjára? 14/l

Figyelt kérdés

Lesz egy szülinapi bulija és őszintén fogalmam sincs mit adjak neki!!!

Előre is köszönöm! :D

2014. jún. 25. 21:34
 1/6 anonim válasza:

Az attól függ....

Meg kellene szabni egy árkategóriát.

Szerintem szülinapra, ebben az esetben az ajándék ára olyan max. 5000 forint legyen.

És itt jön a képbe az, hogy mennyire ismered.

Szerintem az ennyi idős fiúknál egy fülhallgatóval nem lehet mellé nyúlni...

Ha szilikonos fülest akarsz venni, akkor nem is fog ennyibe kerülni egy jobb darab sem.

A rendes, nagyobb fülhallgatóknál már meg kell gondolni, hogy mit veszünk meg....

De én egy szép, színes darabot vennék (mondjuk kéket).

Ez persze csak egy ötlet, és lehet rajta még mit csiszolni....

2014. jún. 25. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csokit vinnék neki, vagy nyomtatatnék neki bögrét (najó azt pont nem), poharat,pólót. Vagy valami focis izét. Bár sok mindent nem írtál...
2014. jún. 25. 23:34
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Ez sokmindentől függ. Attól is, hogy milyen a fiú, mit szeret, és természetesen attól is, hogy milyen anyagi forrásaid vannak.

Én egykis apróságot javasolnék. Ha jól tudsz rajzolni, és szereti mondjuk a mangákat, akkor rajzolj neki egyet. Én biztos örülnék neki, és ha nem nagyravágyó, akkor ő is fog bizonyára.

Ha azonban mindenképpen venni akarsz neki valamit, akkor egy törülköző, vagy egy pohár, amin rajta szerepel a neve, illetve - ami már drágább - egy könyv, abban a témakörben, ami érdekli.

Sok sikert!

2014. jún. 25. 23:40
 4/6 anonim válasza:
43%
Iphone
2014. jún. 26. 02:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szeret olvasni, akkor vegyél egy könyvet, ami megfelel az érdeklődési körének.
2014. jún. 26. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket a pohár a nevével tetszik. A könyveket nemszereti, és épp ez a lényeg hogy annyira nem ismerem csak ebben a fél évben kezdtünk el beszélgetni.
2014. jún. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!