Sziasztok.Nemsoká itt a szülinapom.Mivel ez a 16.,valami különlegesre akarom szervezni.Eddig mindig itthon medencés bulit tartottunk,de már étteremben lenne.Valami témája kellene legyen...de semmi nem jut sz eszembe.
Teljesen komolyan kérdezem, hogy mi értelme van születésnapi partit tartani egy étteremben?
Enni máshol is lehet és a hangulat is jobb ha mondjuk pizzát rendeltek. Nem kell mindenkinek magára erőltetni az illedelmes viselkedést. Mert ahogy én tudom a mai 16 éves korosztálynak ez nem nagyon megy, mármint az illem. A jelenlévők mindig kivételek persze és tisztelet nekik.
Visszatérve az eredeti témára szerintem egy sima kerti buli pizzával némi innivalóval esetleg tábortűzzel tökéletes parti egy 16 éves lánynak. :)
2014. jún. 28. 08:08
13/26 anonim válasza:
Menjetek bowlingozni. Ott ugyanúgy tudtok enni és inni is mellette. :)
2014. jún. 29. 22:30
14/26 anonim válasza:
Legyen retro. Zalaegerszegen a piac-bistro az alkalmas lenne. Nagyon jó étterem.
2014. jún. 30. 19:07
15/26 anonim válasza:
NENENENNEE!!! ne étteremben!! szerintem egy csajos buli mindig arról szól, hogy jól érezzék magukat a lányok, feszültségmentesen, "tombolva"! Egy étteremben szerintem senki sem engedné el magát. Vetítsetek a falra filmeket, sátorozzatok, grillezzetek, ilyenek!
2014. júl. 2. 22:26
16/26 anonim válasza:
Hívjál fiúkat és akkor lehetne kamionosok és ku*vák téma :)
2014. júl. 3. 17:53
17/26 anonim válasza:
Ekkora elkényeztetett kis önközpontú, újgazdag ribit....
2014. júl. 4. 18:30
18/26 anonim válasza:
Nightmare on the Elm street - szerintem tök cuki lenne
2014. júl. 6. 15:25
19/26 anonim válasza:
AZTAAKUURVAA! Ezért tart itt Magyarország.A gyerekeinket is tiszta Amerikára neveljük.De hogy ki fog dolgozni közülük... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!