Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mivel ajándékozzam meg a...

Mivel ajándékozzam meg a barátom 23. születésnapja alkalmából?

Figyelt kérdés

2014. jún. 2. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Én élményt ajándékoztam a számára és igen jól sült el :)

Mikor lesz a nagy nap? :)

2014. jún. 2. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:

10.-én :)

az a baj hogy volt már olyan hogy "élménnyel" ajándékoztam...ezen kívül már volt többféle ruha darab,parfüm,nyaklánc,és közös kirándulások...nem szeretném olyannal meglepni amit egyszer már kapott ...nincs nagyon ötletem :/

2014. jún. 2. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Az jutott az eszembe,hogy ha már olyan sok helyen jártatok mióta együtt vagytok akkor készíts neki egy olyan emlék könyvet amiben elkezded felvezetni az emlékezetes helyeket, akár fényképekkel illusztrálva vagy ha vannak belépőjegyek vagy bármi ami arra emlékeztet ahol jártatok. Természetesen ügyelj arra,hogy ne legyen betelve a könyv, így úgy tudod átadni,hogy együtt tudjátok még több tartalommal megtölteni :)

Én írtam az előbb privátot Neked és még ez az ötlet jutott eszembe ami szintén jó lehet :)

2014. jún. 2. 23:49
 4/6 A kérdező kommentje:
ez sem rossz :) mondjuk már csináltam neki egy ilyesmi videót de azért ez mégis más :) köszönöm a segítséget! :)
2014. jún. 2. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :)
2014. jún. 2. 23:54
 6/6 Harcikacsa válasza:

Az az érzésem, hogy itt csupa lány válaszolt a kérdésedre :D

Miért nem fiúkat kérdezel ... sőt férfiakat ? Akiknek már van kialakult értékrendjük, és tudják mit jelent szeretni ... ők tudnának igazi választ adni neked.

Az élmények jó dolgok ... de olyan hogy élményt már kapott ? Hát ez érdekes, mert nem hiszem hogy létezik olyan ember a földön, aki már részesült volna minden létező élményben aminek örülni tudna.

Ha ismered őt, és odafigyelsz rá, akkor tudod minek örül :) És egy kis kreativitással ezt a végtelenségig fokozhatod, főleg hogy egyre jobban megismered és egyre többet tudsz majd őróla ....

Ha igazi ajándékot akarsz a barátod számára , akkor olyasmit adj, mindegy hogy mit de érezze belőle hogy ő is fontos számodra és törődsz vele, hogy nem felejted el egy percre sem, és nem teszed őt soha a sor végére .....

Adj neki bármit, amibe örömmel fektetsz energiát őérte, amibe a szívedet teszed és ez ne egy kötelesség vagy csak egy szükséges protokoll legyen ... akkor és ott, ő legyen számodra a legfontosabb dolog a világon, mert feltételezem számára te mindig az vagy

2014. jún. 9. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!