Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ma van a bátyám 19. szülinapja...

Ma van a bátyám 19. szülinapja! És nem tudom, hogy mit vegyek neki. Szerintetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nincs itthon, ma csak holnap találkozunk, de addigra ki kéne találnom valamit...sürgősen :)Testnevelési egyetemre megy tovább, nagyon szeret tornázni és hangszeren játszani.. Segítsetek légyszi!!!
2014. máj. 13. 14:12
 1/7 anonim válasza:
vegyél neki dezodort, és arcszeszt, ha keveset szánsz rá, egy pár zoknival, ha többet, akkor meg olyan rudat, amit két fal közé be lehet feszíteni és lehet rajta húzóczkodni!
2014. máj. 13. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy ,,körtére" gondoltam, ami olyan mint a boxzsák, csak sokkal kisebb. De köszi :)
2014. máj. 13. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Torna, vagy hangszerrel kapcsolatos ajándéknak biztosan örülne, ha ezeket szereti.
2014. máj. 13. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyenre gondoltam, a ,,körtére" :) Szerintetek az jó ötlet?
2014. máj. 13. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha még nincs neki, akkor jó.
2014. máj. 14. 07:59
 6/7 anonim válasza:
Fegyencedzés könyvek? :) Ketlebell ?
2014. jún. 1. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Fegyencedzés könyvei vannak :)
2014. jún. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!