Nem sokára anyukámnak és apukámnak születésnapja (egy napon születtek, nem tudok semmit amivel meglephetném őket, mit csináljak?
igen fozhetnel nekik ha gondolod segitek szakacs vagyok :)
az ajandek pedig: ha esetleg vannak kepeik magukrol akkor abbol egy albumot csinaltatni nekik nem tudom hany evesek :)
De pl: szuleteskor amikor oviba mentek amikor suliba amikor befejeztek amikor terhes volt veled anyud.. vagy ha nincs akkor:
Pl mi apukad hobbija? ha pl a horgaszas akkor vehetnel neki valamit ami arrol szol.
Anyukadnak pedig egy csokorviragot (bar az elhervad..:() vagy neki is a hobbijaval kapcsolatos dolgot. A fozest meg ha gondolod megbeszelhetjuk segitek :) irj ram ha gondolod.
H van nyomtatód (bár nem drága már CopyCat-ben sem nyomtatni), csinálhatnál kuponokat, amit beválthatnak nálad később. Lábmasszázsra, mosogatásra, fűnyírásra, 20 perc teljes figyelemre, közös filmnézésre, stb, stb, stb.
Illetve ha már egy napon születtek, azon a napon teljes mértékben kiszolgálni őket. Reggel ágyba reggeli, aznapra a házimunkát, ház körüli munkát átvállalni, ebédet főzni, stb - HA meg tudod oldani és nincs halaszthatatlan elfoglaltságod.
Ami egyébként apáknak könnyen ellőhető, biztos meghatódás: valamilyen "A világ legjobb apuja" feliratú bögre, póló, vagy létezik ilyen témájú minikönyv is (1000 ft körüli áron).
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket:) nagyon tetszett ez a könyves dolog...szerintám csináltatok apukámnak egy pólót...anyun még gondolkodom.
Köszönöm,hogy felajánlotta a segitsége,de nem erősségem a sütés főzés,szeretek,de abból nem lesz semmi csak koszos konyha XD
Ukrajnában élek,nem tudom,hogy hol tudnék olyan könyevt beszerezni,igy gondolom póló lesz,ami nem nagy olcsó :D...de megoldom,mert csak egyszer van egy évben születésnapjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!