Mit gondoltok hogyha 17. szulinapra swarovski tollat kerek?
Figyelt kérdés
11.es kozepsulis lany vagyok es mivel h 1 het mulva lesz a szulinapom swarovski tollat kertem es persze azzal irnek suliba. Velemenyek?2014. ápr. 2. 00:58
1/7 anonim válasza:
Hat az nem egy ket filléres ajandek, biztosan nem vinnem az iskolába.....
2/7 anonim válasza:
A 10ezres tollat is ugyanugy el tudod hagyni mint a 300 forintost... Ha olyan iskolába jársz nem kizárt hogy el is lopják.
3/7 aculluca válasza:
a véleményem hogy valami értelmesebbet is kérhetnél mint egy olyan toll ami ráadásul ugyanazt a funkciót látja el mint bármilyen másik toll, csak azoknak az árai árnyban vannak egy toll árával.inkább a gépelést gyakorold, mert nem tollal fogsz dolgozni nagy valószínűséggel az életben.
4/7 anonim válasza:
Szép, elegáns, biztosan nem mindennapi használatra kérnék ilyet. A suliban bármikor elhagyhatod, ellophatják. Ráadásul ezeknek a tollaknak a szépség a fő szempontja, nem az, hogy kényelmesen írjál vele.
Én valami olyat kérnék inkább, amit jobban ki tudok használni. Hiszen írni lehet akár 200 Ft-os tollal is, és az még lehet, hogy kényelmesebb is és szebben is fog.
Szerintem ez inkább azoknak jó, akiknek nem kell egész nap írniuk, jegyzetelniük, hanem csak néha aláírni valamit.
5/7 anonim válasza:
Inkább suliba ne vidd az ilyen drága tollat. Vagy csak akkor, ha tudsz rá jól vigyázni! :)
6/7 anonim válasza:
Iskolába nem vinném, annál értékesebb, minthogy ellopják tőled. De az otthoni házi feladatok megírásához szerintem elegáns és szép ajándék.
Nekem egy Parker tollam van :) De a Swarowski is nagyon szép :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ajándék, én is örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!