Mit lehetne adni egy 12 éves lány szülinapjára?
Figyelt kérdés
Az unokatestvéremről van szó,akit csak évente 2-3szor látok. Most lett 12 éves és nem tudjuk,mit vegyünk neki.
Csendes típus,inkább zárkózott. Szeret táncolni, modern táncra jár. Valakinek esetleg van valami tippje?
U.i.: A családunkban van egy megállapodás, hogy 10 ezer forint körüli összegben adunk csak ajándékot. Tudom, hogy hülyeség,de ez van...
2014. márc. 28. 13:25
1/9 anonim válasza:
Pénz? Abból azt vesz, amire szüksége van, amit akar, vagy elrakja, aztán gyűjt, hogy megvegye, amit szeretne. :D
2/9 A kérdező kommentje:
A pénz ajándék oké, hogy hasznos lenne, de nagyon személytelen...
2014. márc. 28. 13:37
3/9 anonim válasza:
Vegyetek neki társasjátékot. De ne ilyen Gazdálkodj okosan félére gondoljatok, vannak már tényleg nagyon jó társasjátékok, a legtöbbet már 8-10-12 éves kortól lehet játszani, és a felnőttek is játszák :)
Pl. Caracassone
4/9 anonim válasza:
En vennek neki koromlakkokat, csokit, esetleg valamilyen plusst.(:
5/9 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, nekem a szüleim is szoktak pénzt adni, ha például tudják, hogy egy új telefonra gyűjtök. Amúgy a szüleit megkérdezhetnétek, hogy mire van szüksége, hogy ne vegyetek hülyeséget.
7/9 anonim válasza:
Szüleitől kérdezd meg olvasta-e a Szent Johanna Gimit, ha nem vegyétek meg neki az egész sorozatot. Örülni fog neki. :)
8/9 anonim válasza:
Egy 12 éves minek nem örül, ami nőiesebb már... :) szerintem bármit szívesen fogadna (smink. körömlakk, könyv, vmilyen kreatív dísz)
9/9 anonim válasza:
teljesen egyetertek veled. en jelenleg 12 vagyok, es nagyon nagyon szerettem a szent johanna gimit:) par het alatt kiolvastam az egeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!