Nekem megfordulna a fejemben, hogy ez biztos rohadt drága volt, akkor az lenne a baj, hiszen megbeszéltük, hogy azt ne.
Ha elmondanád, hogy ingyen volt, akkor valószínűnek tartanám, hogy biztos azért, mert csaj csinálta - akkor pedig b a s z d meg, mit pucérkodsz más előtt?!
Ha azt mondanád, hogy nem csaj csinálta, nem hinném el, még ha igaz is. Miért fotózgatna egy pasi ingyen egy másik pasit pucéran?
2014. márc. 26. 21:40
2/9 anonim válasza:
Nemfeltétlen kell 2 emberke 1 fotózáshoz :-)
2014. márc. 26. 22:19
3/9 anonim válasza:
Én a férjemet nem az "Adonisz" testéért szeretem, úgyhogy furcsán néznék, ha ilyet kapnék tőle... :-)
Viszont a kollégámról simán el tudnám képzelni, és a barátnője örülne is neki!
Egy modell alkatú pasi szerintem adhat ilyet a barátnőjének.
De ezt neked kell tudnod, milyen beállítottságú a barátnőd, örülne-e neki.
2014. márc. 26. 22:57
4/9 anonim válasza:
Én bármilyen kis apróságnak örülnék Páromtól, viszont Neki ez nem ünnep, ilyen bélállítottságú, elfogadtam, kicsit szokatlan volt, végül is nem vagyunk egyformák, de nekem az is nagy ajándék, hogy együtt vagyunk.
Ha barátnőd szereti az ilyen jellegű ajándékokat akkor jó 5let, ha nem, akkor inkább mást, amiről tudod, hogy örülne neki.
2014. márc. 27. 05:37
5/9 A kérdező kommentje:
A helyzet egész pontosan az, hogy egy ismerősömnek ez lenne egy beadandó egy egyetemi feladatához, tehát neki kötelező ígyis-úgyis megcsinálnia (ha nem velem, akkor mással, máskülönben a félévére kap egy elégtelent - gyengébbek kedvéért ez az 1-gyesnek, nem megfeleltnek minősül, vagyis bukja a félévét), ezért van, hogy nem kér, nem is kérhet érte pénzt, viszont nagyon ügyesen rajzol...
2014. márc. 27. 08:20
6/9 A kérdező kommentje:
...innen jött az ötlet, meg onnan, hogy nekem meg a barátnőmnek közeleg a szülinapja, és így a két "érdek" találkozott...
2014. márc. 27. 08:21
7/9 A kérdező kommentje:
Ilyen jellegű ajándékot még sose adtunk egymásnak. Tavaly május 22-én este ismertük meg egymást az interneten, két nappal később, május 24-én találkoztunk először, s azóta tart ez - részemről szerelem első látásra volt, neki egy pár hétbe beletelt, míg belémzúgott, de ez talán már nem érdekes.
2014. márc. 27. 09:51
8/9 anonim válasza:
Az ajándék kiválasztásánál mindig érdemes figyelembe venni az ő izlését, és ahhoz igazitani az ajándékot. Vagyis, te élőben is ott vagy, a fotóalbum rólad szól, és nem róla, nem ajándékoznék fotóalbumot. Azt adhatod csak úgy, bármikor, a szülinapja az övé, róla , neki szóló ajándékot adnék.
2014. márc. 27. 13:19
9/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy a párom nem egy Mr. Univerzum, így nehezen képzelek róla el egy ilyen sorozatot, de kicsit vicces, humoros formában lenne tálalva, akkor örülnék neki :) Ja, és cikizném vele :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!