Mit vegyek szuletesnapjara egy indiai ismerosomnek?
Na hallod te első hsz-t író..... nagyon pihent vagy.. Szerintem vidd el Tar-ra... nincs messze a fővárostól,...és csodás hely.
Elso komizo... azt az ''eszkozt'' kondolom azert linkelted mert szukseged lenne egy olyanra ... Hat akor me haboz vegyel magadnak...de ne itt farazd magadat mert itt nem,vehetsz ilyet..koszi..es csok a csaladnak :))
Masodik komizo..neked meg nagyon Szepen k
Elso komizo... azt az ''eszkozt'' kondolom azert linkelted mert szukseged lenne egy olyanra ... Hat akor me haboz vegyel magadnak...de ne itt farazd magadat mert itt nem,vehetsz ilyet..koszi..es csok a csaladnak :))
Masodik komizo..neked meg nagyon Szepen koszonom a linket es azt is hogy ki altal a kerdesemert es meg vedted az elsoo komizot :DDDDD :)
Ez volt az ev legnagyobb oltasa.. Vagy meg semm:)
Figyelj szerintem ne farazd magad az ertelmetlen kommentedel.. Fel hivom a figyelmedet h nem erdekel... Ki mas linkelne olyan dolgot mint te ha csak nincs ra szukseget..de itt tennyleg nem vehet..vagy is en nem tudok roola h itt arulnak e neked..mert engem nem erdekel..szoval ne itt unatkozal hannem mashol eld az eletted ..koszonom megertesed.. Es ismet csokk a csaladnak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!