Fiúk, minek örülnétek 20. szülinapra?
Heló!
Semmiféle támpontot nem adtál a nemen és a koron kívül, így voltaképp értlemetlen ajánlani bármit is...
Ugyanis makettől kezdve a könyvön át a Slipknot albumig bármit mondhatnánk...
úgy általánosan kíváncsi voltam rá :)
amúgy közösen szoktunk járni edzeni, gondoltam valami ilyesmi nyakláncra, amin súlyzós medál volt, mert még régebben említette, hogy az nagyon tetszik neki, csak sajnos sehol sem találtam olyat :/ pedig már régóta keresem :S
amúgy az összeg nem annyira fontos, bár nyilván tizenévesen nincs pénzem egy laptopra :D
Szerintem egy új cucc az edzéshez remek választás lenne. Gondolok itt egy póló+gatya párosra, estleg csuló és fejpánt, hátizsák...
De egy közös, fullos mozizás - ti ketten, olyan menü, amit akar, az a film, ami érdekelné -, vagy egy otthoni filmezés, egy kis meglepetésajándékkal - nyaklánc-, saját magad által készített kajával és közös estével szerintem enek is nagyon örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!