Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Fiúk, minek örülnétek 20....

Fiúk, minek örülnétek 20. szülinapra?

Figyelt kérdés
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)

2014. jan. 17. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. jan. 17. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Semmiféle támpontot nem adtál a nemen és a koron kívül, így voltaképp értlemetlen ajánlani bármit is...

Ugyanis makettől kezdve a könyvön át a Slipknot albumig bármit mondhatnánk...

2014. jan. 17. 19:31
 3/9 anonim válasza:
Egy laptop jól jönne.:D
2014. jan. 17. 21:17
 4/9 anonim válasza:
Attól függ, mekkora összeget szánsz rá. Egy márkás Villányi vörösbornak (pl. portugiser)mindig örültem...De infok nélkül erre nem lehet válaszolni. (Mennyit szánsz rá, milyen az érdeklődési köre stb...
2014. jan. 17. 21:31
 5/9 A kérdező kommentje:

úgy általánosan kíváncsi voltam rá :)

amúgy közösen szoktunk járni edzeni, gondoltam valami ilyesmi nyakláncra, amin súlyzós medál volt, mert még régebben említette, hogy az nagyon tetszik neki, csak sajnos sehol sem találtam olyat :/ pedig már régóta keresem :S

amúgy az összeg nem annyira fontos, bár nyilván tizenévesen nincs pénzem egy laptopra :D

2014. jan. 18. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:
nem szereti a bort :S
2014. jan. 18. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy új cucc az edzéshez remek választás lenne. Gondolok itt egy póló+gatya párosra, estleg csuló és fejpánt, hátizsák...

De egy közös, fullos mozizás - ti ketten, olyan menü, amit akar, az a film, ami érdekelné -, vagy egy otthoni filmezés, egy kis meglepetésajándékkal - nyaklánc-, saját magad által készített kajával és közös estével szerintem enek is nagyon örülne.

2014. jan. 18. 19:56
 8/9 anonim válasza:
Konditerembérlet!
2014. jan. 18. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi, sokat segítettetek :)
2014. jan. 19. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!