Ti mit kérnétek a 18 szülinapotokra?
2 hónap és 18 leszek, és a nagyszüleim azt mondták, hogy kezdjek el gondolkodni, mit szeretnék a 18. szülinapomra.....gyűrű, nyaklánc, karlánc??? Még nem tudtam válaszolni.... vagy esetleg vmi mást?
Vagy bízzam rájuk szerintetek?
18/F
kösz a válaszokat, jöhetnek még :)
autó nem kell, mert a Berlingo-jukat is én fogom használni, papa már nem vezethet....
Mennyi a keret?
Mert én inkább egy jó órát javasolok. Ékszernek az én véleményem szerint nincs értelme, az csak dísz. Az óra viszont dísz ÉS hasznos eszköz, társad a mindennapokban :)
Egy normális automata/mechanikus óra még a gyerekedet is ki fogja szolgálni megfelelő karbantartás mellett.(Nekem mindkét nagyapámtól (!!) van egy-egy órám, hétköznapokon az egyiket, kiöltözéshez a másikat hordom. Előbbi 20 éves, utóbbi 40, és teljesen jól működnek) 50e alatt ott vannak az Orientek, 50-200e között Seikok, 200e környékén és kicsivel fölötte Tissot, Certina - vagy bármi más gyár, ami ETA szerkezeteket tokoz. Ezek megbízhatóak, némi beszabályozással és pici odafigyeléssel teljesen pontosak.
Az órát én is jó ötletnek tartom, de szerintem az ékszer sem hülyeség. A hétköznapokon én sem vagyok nagy ékszeres, de az olyan eseményeken mint 18.szülinap, ballagás stb. szerintem igenis ilyen maradandó ajándék a jó.
Mert oké h egy nyaklánc nem hasznos, de ha egy fényképezőt kérsz pl az simán elromlik/elavul egy ékszer pl viszont megmarad és szép emlék lesz később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!