A barátnőm hamarosan 18. éves lesz és szeretnénk neki egy szuper szülinapot szervezni, pénteken lesz a születésnapja, ez némileg megkönnyíti a dolgunkat, arra gondoltunk, hogy először is egyfajta 'kincskereséssel' kezdenénk, ez tulajdonképpen egy egész napos keresgélésből állna, kiterjedne a város összes pontjára, közös emlékek, vicces történetek helyszínei vagy azokkal kapcsolatos dolgok, így kapná meg a nap végére a pontos helyet és időpontot, ahová majd jönnie kell. De még szeretnénk az éjszakára is valami érdekessel előrukkolni, jöhetnek őrültségek is(persze azért van határ,pl. mi telefonszám gyűjtögetős versenyre vagy valami alkoholos játékra gondoltunk, de még szeretnénk valamit). És még valahogyan szeretnénk azt hangsúlyozni,hogy 18 lett, egy nagy tizennyolcas karikás polora gondoltunk, de az nem igazán lenne megfelelő, mivel takarja a ruhát, szóval szerintetek hogyan lehetne ezt máshogyan megoldani? És ha valakinek a leírtakkal kapcsolatban valami ötlete vagy tanácsa lenne, nagyon megköszönnénk. :)
Ez a "kincskeresés" szerintem nagyon jó ötlet,főleg ha sokan vagytok,haverokkal,1-2 feles társaságába:DDEz az ivós játék nem tűnik rossznak : [link] :DDDD
attól függ,hogy hol lesz,mert ilyen grafitivel fújhatnátok a földre egy 18-as karikát,héliumos lufit felengedni,azt mindenhol lehet,vagy ilyesmik...petárdát/tűzijátékot ugye már nem szabad használni?pedig nem lenne rossz:DDDD...de azért inkább hagyjátok ki,mert ha bevisz titeket a rendőrség az éjszaka közepén,az mégse lenne szerencsés...valakinek azért szóljatok,hogy videózza le az egész estét,hogy azért még emlékek is legyenek:D
Amúgy hol lesz a buli??mert azért az is számít:\:)
2014. jan. 13. 18:11
2/5 anonim válasza:
Meztelenul vard meg ;) orulne neki :)
2014. jan. 13. 18:46
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az elsőnek :)
Mellesleg én is lány vagyok meg ő is lány, nem hiszem az a legnagyobb álma, hogy szülinapja alkalmával meztelenkedek egy kicsit :D
2014. jan. 15. 18:40
4/5 anonim válasza:
1. vagyok:
nincsmit;)
amúgy először én is azt hittem,hogy a pasija vagy,csak utána mikor arra a részre értem,hogy "egy nagy tizennyolcas karikás polora gondoltunk, de az nem igazán lenne megfelelő, mivel takarja a ruhát" akkor már gondoltam,hogy nem:D:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!