Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit csináljunk majd, ha nem...

Mit csináljunk majd, ha nem iszunk?

Figyelt kérdés
A vallásom miatt nem iszom alkoholt és az ismerőseim, illetve rokonaim sem. Mit csináljunk majd a 18. szülinapomon? Június elején lesz.

2014. jan. 6. 16:08
 1/4 anonim válasza:

Tesómat erotik kiállításra vittem Bécsbe 18 dik születésnapján :D, tele volt vetkőző csajokkal :)

, gondolom ez se fér bele a vallásodba ?

Egyébként javaslok olyat, hogy valami őrültésget csinálj, pl kiugrasz ejtőernyővel egy gépből, én eggyik éven ezt csináltam. De nem tudom mi okozna neked élményt, de az ivás amugyse okoz élményt.

2014. jan. 6. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezd magad a rokonaiddal/barátaiddal. :) Esetleg bowling+ pizzázás? Vagy mozi? De lehet buli is, akár házi, vagy keressetek egy jó helyet. Szórakozóhelyen sem kötelező alkoholt inni :)
2014. jan. 6. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy menjetek el paintball-ozni, vagy vannak ilyen kalandparkok, az is jó tud lenni!
2014. jan. 6. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Első!

Nem. Nem fér bele. :D

A többieknek köszi a választ. Jöhetnek még ötletek!

2014. jan. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!