Mit csináljunk majd, ha nem iszunk?
Figyelt kérdés
A vallásom miatt nem iszom alkoholt és az ismerőseim, illetve rokonaim sem. Mit csináljunk majd a 18. szülinapomon? Június elején lesz.2014. jan. 6. 16:08
1/4 anonim válasza:
Tesómat erotik kiállításra vittem Bécsbe 18 dik születésnapján :D, tele volt vetkőző csajokkal :)
, gondolom ez se fér bele a vallásodba ?
Egyébként javaslok olyat, hogy valami őrültésget csinálj, pl kiugrasz ejtőernyővel egy gépből, én eggyik éven ezt csináltam. De nem tudom mi okozna neked élményt, de az ivás amugyse okoz élményt.
2/4 anonim válasza:
Nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezd magad a rokonaiddal/barátaiddal. :) Esetleg bowling+ pizzázás? Vagy mozi? De lehet buli is, akár házi, vagy keressetek egy jó helyet. Szórakozóhelyen sem kötelező alkoholt inni :)
3/4 anonim válasza:
Vagy menjetek el paintball-ozni, vagy vannak ilyen kalandparkok, az is jó tud lenni!
4/4 A kérdező kommentje:
Első!
Nem. Nem fér bele. :D
A többieknek köszi a választ. Jöhetnek még ötletek!
2014. jan. 6. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!