Mit vegyek az osztálytársamnak a 12. születésnapjára? SOS!
Holnap lesz a bulija, és kb. 1 hete tudtam meg, hogy lesz és meghiv, nem vagyunk olyan "bff"-ek de jóban vagyunk. Csak sajnos nem tudok mit venni. Valamilyen "lasminute" ötletek?
- Szó szerint halálosan rajong egy sztárért.
- Szinésznő szeretne lenni.
- Verseket, történeteket irogat.
- Nagy hangú (hangosan beszél, hangos)
Hát édességet szerintem mindenképp tehetsz a csomagba, mondjuk limitált kiadású karácsonyi Milkát (tábla csoki, van, ahol 200,- Ft, máshogy kicsit drágább).
Ha van valami elérhető dolog a rajongása tárgyával kapcsolatosan (pl. fizet, amin ő van, vagy toll, tolltartó, ilyesmi), akkor azt, ha nem, akkor állíts össze neki egy albumot a kedvenc sztár képeivel, egy szép, saját készítésű emlékkönyv-szerűségben.
Szépen feldíszített, üres könyv (de tényleg szép borítóval), amibe a saját történeteit írhatja.
Édességet majdnem elfelejtettem, köszi :)
Az a baj, hogy neki már mindene van a sztárral kapcsolatban, füzete ami tele van a képeivel, poló, táska, ezért arra gondoltam, hogy összeálitok képekből csomagolópapirt (mondjuk szerintem nem lesz szive széttépni). Csak mit csomagoljak be?? 2000-nél többet, amugy sem szeretnék költeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!