Lányok, nők! Nektek tetszik a keresztneves nyakláncmedál? Mi jut arròl eszetekbe ismertség nélkül, aki ilyet hord? Hordanátok? (bővebben lent)
Ha 18. szülinapi ajándék,akkor arany vagy ezüst,miért?Légyszi vàlaszoljatok az összes kérdésemre,előre is köszönöm!
Ja,kort is ìrjatok légyszi!(:
Pár éve bejött divatba, de én már akkoris elég gagyinak tartottam.
Mostmár meg abszolút divatjamúlt is lett szerintem.
Nem hordanám. Semmilyen körülmények között :D
Helyette inkább vegyél egy láncot, egy szép medállal.
Hidd el, hogy sokkal jobban fog neki örülni. Hacsaknem tényleg ilyen neves nyakláncot szeretne..
Az, hogy arany vagy ezüst, az a Te pénztárcádról függ.
Köszi a válaszokat!
Ennyire nem tetszik?!Van olyan,akinek mègis egyáltalán?(:
Megvetted már ezt a neves nyakláncmedált??
Mert én is a többiekhez csatlakozom. Nekem sem jön be.. Olyan ciki ma már ilyen láncot viselni..
Egy igényes kezdőbetű medál sokkal jobb, ha már mindenképpen ehhez a neves dologhoz ragaszkodsz.
Más, ha csak vkinek egy betű van a nyakában, minthogy az egész neve ki van írva..
Én ékszerészként dolgozom, ugyhogy hidd el, hogy abszolút melléfogás ez az ötlet.. Régebben pár ember agya rákattant, akkor lett sokaknak, de már akkor is elég megosztó dolognak számított.. Azóta évek teltek el...
Csak akkor jó ötlet, ha említette, hogy ez tetszik, vagy ilyet akarna..
Köszi neked is a választ!(:
Légyszi azt mondjàtok el,hogy szerintetek miért ciki?Nagyon érdekel!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!