Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 19 éves lánynak jó ajándék a...

19 éves lánynak jó ajándék a derékmelegítő?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek közeleg a születésnapja és egyszerűen nincs jobb ötletem, hogy mivel tudnám meglepni.

Kedvenc sorozata/zenekara/filmje/írója/költője nincsen. Kapott már: nyakláncot,verset,pulóvert, könyvet, virágot, nagyon sokszor sütit :D, mozijegyet.

Moziban nem igazán vinném, mivel múlthéten voltunk és nem kíváncsi semmilyen filmre.

Lányok Ti mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?

2013. nov. 7. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

ne haragudj, de ha é ilyet kapnék, kb még 20 év múlva is ezen röhögnék, és újságolnám mindenkinek.

ajánlanám: parfüm, smink, körömlakkok, kendő, sál, vannak ilyen nagyon különleges édességek, csokik, stb

2013. nov. 7. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha valami különleges,akkor oké

[link]

Én ilyesmit kaptam páromtól,örültem neki,ez nem az egyszinű semmilyen,amik egyébként is vannak,ez jó nadrágon kívülre is. (fázós a vesém,igy én örülök ilyennek).

De az egyszinű mindenhol 990/db,az ajándéknak érdekes.

2013. nov. 7. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit szokott szabadidejében csinálni?
2013. nov. 7. 16:23
 4/6 anonim válasza:
Szerintem jo, en orulnek neki. A meretre viszont jobb odafigyelni. Ciki ha nem passzol.. :D
2013. nov. 7. 18:38
 5/6 warpotato válasza:
50%
Vegyél neki egy duplacsövű kéjpiszkátort! A derékmelegítő nem rossz ötlet de ha már mindenképpen ilyesmit akarsz akkor az legyen egy román gyártmányú nunimelegítő4000.
2013. nov. 7. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki, már évek óta szeretnék egy normálisat.
2013. nov. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!