Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hol tartsam a szülinapomat?...

Hol tartsam a szülinapomat? Milyen legyen?

Figyelt kérdés
12 éves leszek. Nem szeretném már játszóházba tölteni de nem tudom, hogy hol legyen. Nem rég volt barátnőm bowlingos szülinapja azelőtt én is azt szerettem volna tartani de most valahogy, nem akarom ott tartani. Valami más nyilvános/kevésbé nyilvános hely ami alkalmas szülinapra? Ha otthon tartjuk akkor meg mit csináljunk? Mit játszunk? És feldiszitsük a házat? Help kéne... [Budapesten lakok]
2013. okt. 30. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak akik Mc'Donaldsban tartják. (Jobb most hirtelen nem jut eszembe:) ) Ha otthon akkor lufi alap termék. Ezzel lehet játszani fújni díszíteni. Hogy mit játszatok azt én nem tudom megmondani. Kérdezd meg azokat akiket meg szeretnél hívni, hogy mit szeretnek játszani. Ha az a játék neked is tetszik akkor no problem:)
2013. okt. 30. 22:36
 2/8 anonim válasza:
Szerintem a híd alatt tartsátok meg, vedd rá a csöveseket h diszitsék ki és mehet a bugi-bugi
2013. okt. 30. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Bp-Orczy kert Kalandpark

Mi nemrég voltunk ott egy szülinapon, szuper volt, ha szerettek mászni, a szabadban lenni, most még jó idő is van hozzá.

Az otthoni buli isjó, igen díszítsétek fel a házat. Legyen lufi, torta, üdítő, nasi. Lehet twister, szemet bekötve egymás etetése, rajzverseny bekötött szemmel, körömfestés, zene, tánc

2013. okt. 31. 06:36
 4/8 A kérdező kommentje:

1. Nem igazán szeretném a Mc'Donaldsban tartani, lehet furán hangzik de nem nagyon rajongok a mekis kajáért.

2. Oké, lehet, hogy kibérelem pár órára, talán még a csövesek is meg engedik és akkor majd bulizhatunk. (-_-)

3. Igen, gondolkoztam már azon is. Otthon is szivesen tartanám, de 1. nem a miénk a lakás 2. elég kicsi. De lehet, hogy majd valahogy ráveszem a szüleimet. :) Jöhetnek még ötletek, nem egyhamar lesz :D

2013. okt. 31. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy rosszul tudom,de attól hogy nem a tiétek a lakás,még nem azt jelenti hogy nem jöhetnek hozzátok látogatóba!

Amúgy nemtudom hány főre gondoltál,de gondolom azért nem 20-30ra.

Szerintem tartsd otthon 12 évesen a szülinapodat,én 12 évesen sajnos nem tarthattam bulit még otthon se,a szüleim nem engedték valamiért,örülj ha neked engedik! :)

Szóval otthon lufikkal,szalagokkal fel tudnátok díszíteni vagy kitalálhattok otthon valami stílust pl.ha szereted a pirosat akkor legyen a fő szín és dekoráció a piros meg ilyenek...Rendelhettek pizzát,szendvicseket készíthettek,vagy az is egy program ha süttök közösen egy tortát vagy sütiket...

Játszhattok Székfoglalósat,vagy ha van táncszőnyeged akkor azon rendezhettek versenyeket,különböző ügyességi játékokat,vagy hogy mindenki mondjon rólad egyesével valami szépet (merthogy te leszel a szülinapos),énekeljetek stb.amúgy feltételezem a barátaidat fogod meghívni,velük meg szerintem bármit is csináltok,jól érzitek magatokat,nem?! :D

2013. okt. 31. 14:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen jól tudod. De a lakás a nagynénémé, tőle is megkéne kérdeznünk, ami nem lesz olyan könnyű. Bár, lehet....

Nem, dehogy. 15-nél nem többre, sőt kevesebbre. Köszönöm a válaszodat egyébként, tényleg. Ezt a stílusos dolgot talán (sőt biztos) kipróbálom. És igen, én is ezen gondolkoztam, megnézhetnénk egy filmet, rendelhetnénk pizzát, és igen, köszönöm :))

2013. nov. 5. 14:55
 7/8 anonim válasza:
aquapark...
2013. nov. 9. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Aquaparknál megint feljön az, hogy ha mondjuk csak 5 gyereket hívnák, akkor is összevissza lennénk. Na, mondjuk 5-nél nem biztos, de 8-nál már igen. Főleg, hogyha lesz több olyan ember is akik nem ismerik egymást. Meg a belépő is drága :3.
2013. nov. 10. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!