Polar pen: Hol kapható?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch? V=tcjOZW7Vxbg
Sürgős lenne,mert a testvéremnek születésnapi ajándéknak szertném meg venni!
2013. szept. 27. 19:43
1/8 anonim válasza:
Sajnos még sehol, mert ha jobban megnézed, az egész csak egy KickStarter project. Egy két hónap simán lehet, mire kijön. Kár, mert én is szívesen megvenném.
2/8 anonim válasza:
Én is kerestem mindenfelé de még mindig nem találtam semmit azzal kapcsolatban hogy mikor hol és mennyiért lesz kapható. Valaki esetleg talált valamit?
3/8 anonim válasza:
A polar pent egyenlőre csak Kickstarteren lehetett "kapni", mint ajándék, ha támogattad a projektet. Én a második fordulóban fogom megkapni a tollam ami 2014 februárra várható. Aki nem támogatta, szerintem csak ez után tudja majd megrendelni. Egy kis extra: ezt a mágnestollat csak és kizárólag Andrew Garner cége (polarpen.com) fogja gyártatni, óvakodjatok a gyenge minőségű hamisítványoktól.
6/8 anonim válasza:
Imádom, amikor valaki válaszol egy kb. fél éves kérdésre.
7/8 anonim válasza:
Én szeretem, ha valaki válaszol akár több éves kérdésre is, mert mi van, ha valaki most találkozik ezzel, és keresi rá a választ. Itt megtalálja, Ezért van ez az oldal. Ha már neked nem tudott időben segíteni segítsen másnak.
8/8 ailab válasza:
Sőt! Mostanra már akár jobb válaszok is akadnak... haladjunk az idővel!
Bár körülnézve, nem láttam hétezer forint alatt most se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!