Valami "extrém" torta ötletek?
Jövőhónapban lesz szülinapom és valami különleges tortát akarok. Nem hatalmasat meg ház alakút meg ilyenek..Hanem pl hallottam whiskey-s tortáról. Szóval ilyen nem szokványos.
16. szülinapom lesz, ezért is kell valami különleges:)
Nektek milyen volt? Mit szerettek? Ötletek?
Köszi:)
Köszönöm!:) Nagyon tetszik a Metallicás torta:)
Az ízesítésen még gondolkodom, de ha a külsőt vesszük, akkor kettő ötletem van: Metallica felirat rajta, vagy egy Chevy Impala alakú. Csak a Chevyt gondolom nem olcsón csinálnák meg.
12-esnek!
Biztos te is ügyes leszel :-)
Köszönöm, igyekszem. :)
Egyelőre még csak a nagyon egyszerűeknél tartok. :$
Időpont ma 21:10
Kedves. Ne feledd. Mindenki nulláról indul. Nekem az első pogácsám olyan kemény volt mint a kő.. Emlékszem a tizedik emeleten laktam, és a barátim kérték ha már pogácsát sütök, dobjak le nekik egy zacskóval. Fent a tizediken hallottam amikor a betonra esett a zacskó pogácsa..Gondolhatod milyen kemény lehetett..:) még viccelődtek is, hogy ki akarom őket nyírni....
Az első almás pitémet amit a sütőből olyan bénán vettem ki, hogy megégett a kezem, és mind a földre esett, a 3 kutyám, 2 macskám, és a volt férjem galambjai ették meg..Félig nyers volt, de az állatok nem panaszkodtak..
Sok év, gyakorlás, sok rosszul sikerült torták, sütemények kellettek míg odáig eljutottam, hogy ma már jó és finom tortákat csinálok.. Igaz, nekem ott a húgom aki mestercukrász,de bárki lehet ügyes ha ad időt magának gyakorolni..
Szóval ne keseredj el, ha néha nem sikerül.. Egyszer te is profi leszel...
(második vagyok)
Köszönöm a biztatást. A te tortáid tényleg gyönyörűek! Biztos finomak is. :)
Nekem kinézetre sosem olyan szép, de azért általában finom. Bár valószínűleg elfogult is vagyok. :D
Folyton recepteket nézegetek, de ilyen bonyolultaknak még nem merek nekiállni.
Most az aranygaluskával szemezek... :)
Ízesítésben pedig kipróbálhatnád a Guinness sör/csokoládé tortát. Kevés sör megy bele és a sütéstől kipárolog az alkohol. Könnyű elkésziteni.Olcsó és egyszerű. Az én társaságom imádta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!