Nektek hogy esne ez a köszöntés a 30. szülinapod alkalmából? "Üdv, a klubban, ez már a B oldal. "
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 13:22
1/9 anonim válasza:
Januárban leszek 30, és eléggé bele tudom magam élni ebbe a kérdésbe! De ha valaki ilyet mond/ír, neki már a B oldal utolsó percei fognak pörögni.
2/9 anonim válasza:
A húgomnak azt mondták a 30.-on, hogy innentől már minden perc ajándék.
Igazából poén ez is az is, szerintem röhögnék.
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg poénra venném, nincs ebben semmi sértő.
5/9 anonim válasza:
Mit kell ezen ennyit szarozni? Az ember vènül ès akkor mi van? Mivel az átlagèletkor 60 nem a 100 igen a B oldalon vagy. Na most haljunk bele na.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy rosszindulatú, féltékeny személy mondta nekem, ezért éreztem gonoszkodást a kijelentésében.
Köszönöm a véleményeket.
2013. szept. 3. 17:06
7/9 anonim válasza:
Boldog Szulinapot utolag is!:) Szerintem ne foglalkozz vele.Ne vedd magadra. Aki neked ilyet mond/beszol az magaval sincs megelegedve! Nem kell aaz ilyenekkel foglalkozni:)
8/9 anonim válasza:
Szerintem szellemes köszöntő.
Ha rosszindulatú személy mondta..akkor is.
Én az ötven felé megyek.
Ott mit szokás mondani?
Én anyukámat így köszöntöttem...egy levelező lapra írtuk rá a húgommal: Anyuci fél évszázados..hurráááá!
Kicsit megsértődött.
:)
9/9 anonim válasza:
Én bírnám, ha ilyet mondanának a harmincadik szülinapomon. Csak sajnos, az már 25 éve elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!