Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátom szülinapj...

Mit vegyek a barátom szülinapjára?

Figyelt kérdés

Igazából mindene megvan. Nincs különösebb hobbija...

Nincs semmi ötletem, hogy mit vegyek neki.

Ilyen párnát, meg fényképes dolgokat nem szeretnék. (mert már adtam)

Ruhát sem nagyon.

2013. júl. 26. 23:51
1 2
 11/15 anonim válasza:

szerintem jó az évfordulóra :)

Amúgy esetleg meglephetnéd egy romantikus estével a születésnapjára, föznél meg ilyenek, utána jönne minden magától :D Esetleg beöltöznél, ha érted. :D

2013. júl. 27. 00:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem lakunk együtt. :D

Én még fiatal vagyok.. ő idősebb.

2013. júl. 27. 00:29
 13/15 anonim ***** válasza:
mi az h idősebb? 30? mert akkor keress neki vmi hasznosabb dolgot mint egy kulcstartó. kérdezd meg férfi ismerőseidet h ők minek örülnének.
2013. júl. 27. 00:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Ő mindennek nagyon örül :)

Pont egyik nap emlegette, hogy visszanézte, amiket kapott tőlem, és milyen aranyosak :)

2013. júl. 27. 00:36
 15/15 anonim válasza:

Jaj, ez a kulcstartó nagyon béna ötlet, ne is haragudj! : I

Szerintem vegyél neki valami könyvet, amiről tudod, hogy érdekelné, az elejére írj neki egy kis köszöntőt..ha meg nem olvas, akkor is van lehetőség bőven.

Pl. én egyszer csináltam olyat, hogy 12 kártya (de ilyen designosan meg minden), rajta 'jutalmak' (pl. 'Megnézek veled egy Bud Spencer filmet.' : D), szóval olyanokat írtam rájuk, amiknek tudom, hogy örülne..és odaadtam neki a kártyákat, hogy egy éven belül bármikor beválthatja nálam.

2013. júl. 27. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!