Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek neki ajándékba?

Mit vegyek neki ajándékba?

Figyelt kérdés
A barátnőm pasijának szombaton lesz a 20. szülinapja, és meghívtak, hogy menjek el velük megünnepelni. Nem bírja az alkoholt, szeret fotózni, régebben kosarazott, és informatikus végzettsége van. Nem szeretnék túl sokat költeni, mert most kicsit leégtem. Valami ötlet? :)

2013. júl. 25. 13:32
 1/4 anonim válasza:
Hát szerintem nincs olyan nagy barátság köztetek vagy hogyis fogalmazzak, hogy tudd mit szeretne..ilyenkor jó a sablon ajándék..ez esetben ajánlottam volna az alkoholt..de akkor vagy csoki, vagy illatszer..bár ismerned kéne ehhez az ízlését..:O
2013. júl. 25. 14:51
 2/4 kathy1111 válasza:
valóban,ide általánosabba ajándék illik, pld névre szóló csoki, vannak olyan táblás csokik, melyekre egyedi bevonó tehető, kell hozzá egy boldog szülinapot felirat és a srác neve. Pld András 20 tejcsoki lenne a felirat.
2013. júl. 25. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom a ChocoMe óriás tábla csokit. Iszonyúan jól néz ki, finom és különleges. Igaz az ára is:2000 Ft egy tábla. Vagy 20.szülinapos bor (még akkor is ha nem iszik alkoholt)
2013. júl. 26. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2013. júl. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!