Gagyi ajándék? :/
Én is azon lepődtem meg, hogy 17 éves és már whiskey-t iszik. Alkoholista??
Egyébként a párna elég gagyi,.
Én ha ilyet kapnék akkor kedvesen vigyorognék, és úgy tennék mint aki örül neki, csak azért hogy ne bántsam meg a barátnőmet, de a legelső dolgom az lenne hogy felhajítanám a szekrény tetejére, vagy egy fiókban landolna..
Lányok: Nem árt tudni, hogy az ilyen giccses dolgokért csak ti vagytok oda.. mi nem. Ha mindenáron akarsz valami ajándékot adni a pia mellé, akkor olyat adj aminek egy srác örülne, és ne olyat aminek ti örülnétek.
PL: valami jó kis X.Box játék vagy motoros helikopter vagy csajos pakli kártya..
előző: motoros helikopter? nem 12 éves.
Igaz, én csak 20 éves vagyok, de semmi kivetni valót nem találok abba, hogy 17 évesen szereti a whiskey-t. Én középsulis ballagásomra is kaptam 1 üveggel (18 éves voltam). 17. születésnapomon meg rahedli mennyiségű whiskey-kólától rúgtam be. Ezzel nem azt mondom, hogy jeee menjen az összes 14 éves kocsmába, de azért 17 évesen...18 évesen egyetemre járnak az emberek. Az az 1 év nem sok (szerintem).
ma 20:20
hát pedig a legtöbb férfi még titkolni sem titkolná hogy örülne egy ilyen modellnek.
Apámnak csónakja is van, és amikor összejönnek a barátaival a tónál, állandóan versenyeznek..
egy ilyennel bárki eljátszik legyen az 20 éves vagy 50..
Nem részeges, nem iszik, csak tényleg ha valami ünnep van, és akkor sem issza le magát a sárga földig. Egyszerűen csak szereti az ízét, amit amúgy én is, csak én semmiből nem bírok 1 pohárral többet inni amiben alkohol van :D
De amúgyis, a whiskey-t nem vettem meg neki :) Csak a párnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!