Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek ez jó ajándék lenne?

Szerintetek ez jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
Az egyik barátomnak mindjárt itt a szülinapja. Van egy Iphone 4-e és arra gondoltam, hogy veszek hozzá neki egy fehér hátlapot és ráfestek egy fényképezőt. A kamera objektívjába (azt hiszem ez az a lencse része, nem nagyon értek a témához :D) pedig valami olyan dolgot amiről eszébe jutok. Hozzáteszem, a csávó mindig egy jó tokért nyavalyog és imád fényképezni. Szerintetek jó ötlet? Valaki segítség, hogy milyen festékkel lenne alkalmas arra festeni? :)

2013. máj. 18. 11:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Esetleg?

[link]

2013. máj. 18. 12:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Hasonlót szeretnék csinálni. De saját kezűleg jobb. De köszi a képet, legalább lesz egy sablon. :)
2013. máj. 18. 12:38
 3/11 Dogmatix91 válasza:
Le fog pattogni a festék
2013. máj. 18. 17:17
 4/11 anonim válasza:

Tudom, hogy személyesebb a saját készítésű, de pont amiatt ajánlottam a gyárit, mert semmi garancia rá, hogy a második zsebretétel után nem kopik le róla a fél ábra.

..vagy nem megy rá a gatyád is a speckó, kopásálló dukkóra :)

2013. máj. 18. 17:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, ezt tudom. Tervezem, hogy bevonom valamivel, mert az akril magában...hát...

De mégis mivel vonjam be? Mert ha nem találok valamit, akkor inkább mást adok neki.

2013. máj. 20. 11:13
 6/11 Dogmatix91 válasza:
így is úgy is le fog pattogni. Nem tudod olyan vékonyan festeni. Még ha telibe fújod lakkal akkor is ha megpattan 1 helyen onnantól vége. Meg ugye alapból fel kéne csiszolni a hátlapot/tokot amit veszel, azt se mindegy, hogy csinálod.
2013. máj. 20. 18:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor más ötlet, hogy mit adjak neki? Nagyon örültem, hogy végre kitudtam találni valami normálisat, de...most ötletem sincs.
2013. máj. 20. 20:17
 8/11 Dogmatix91 válasza:
Mindenképpen kézzel készített ajándékot szeretnél?
2013. máj. 20. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Átlarszo koromlakkal be tudod vonni. Tobb retegben meg jobb
2013. máj. 21. 21:55
 10/11 Dogmatix91 válasza:
Csak ha megpattan akkor rövid időn belül lejön az egész. A körömlakkot amúgy sem tudja olyan vékony rétegben felvinni és a telefontokokkal nem szoktak úgy bánni, mint a hímes tojással. A gyári tokok is hamar megkopnak, megkarcolódnak.
2013. máj. 22. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!