Mit csináljak születésnapomon?
menj el egy finom masszázsra
Kozmetikushoz, fodrászhoz
nézz megy egy meccset
szedj össze egy barátnőt
kedves kérdező! sajnos én is ezt tapasztalom amit te, felteszek egy kérdést, és bunkó módon válaszolnak, anélkül hogy ismernének! tele vannak rossz indulattal! csak azt nem értem hogy ha a kérdésre nem tudnak normálisan válaszolni, akkor egyáltalán minek írnak ide??? Az ilyenek tele fröcskölik a világot a mérgükkel!:S És ha akartok le is pontozhattok, de ez a véleményem!!
A kérdésedre: nekem ha lenne szabadidőm, elmennék horgászni, mozizni, xboxoznék, könyvet olvasnék, elmennék olyan boltokba amikbe amúgy is beakartam volna menni, csak eddig nem volt időm, stb.:)
(előző, nem te vagy, törölték a valódi egyest)
Kérdező! Olyan jó májusban egyedül lenni a virágzó természetben! sétálj egy kicsit, ami elérhető, Margitsziget, vagy Normafa, hagyd, hogy a természet megérintsen, hallgasd, ahogy szól Hozzád! Csak úgy, céltalanul csavarogni egy kicsit a világban! Nagyon jó, feltölt kozmikus áramokkal, ami elől elzárjuk magunkat, mi városi emberek. Nem kell semmit csinálni -ez olyan pihentető- csak engedni, hogy a világ megérintse 28 éves szívedet! Sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!