Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gyertyáról? Megvásárolnátok?

Figyelt kérdés

egyszer egy évben úgy gondolom, az ember megengedhet magának ilyen kiadást (torta máskor úgy se lesz)...

[link]

46 db-ról lenne szó (2 tortára mert Párommal együtt ünnepeljük).

Tartaléknak 1-1 gyertya szolgálna.

Szerintetek ez pénzkidobás és hülyeség is?

Szerintem nagyon egyedi és izgalmas.

2013. máj. 7. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki szerint hülyeség meg ilyenek, az téged ne érdekeljen. Ha neked tetszik, és jópofának találod, akkor vedd meg. Szerintem ötletes. Én még nem is láttam ilyet. Én biztos vennék, ha lenne mostanában valamelyik családtagnak szülinapja.
2013. máj. 7. 11:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség,mire meggyójtod,addigra fele leég,aztán fél pillanat elfújni,mert csöpög a tortára.

Tapasztalat,bár nem szinsen égőt,de 30 gyertyát gyújtottam párom szülinapjára,alig fért a tortára,nehezen gyújtottam meg,aztán gyorsan el is fújta egy fénykép után,mert hiába volt hozzá a kis műanyag beszíúrós tartó,csöpögött a tortára...

2013. máj. 7. 11:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Páromnak mindig tisztességesen megvolt ünnepelve a születésnapja, minden születésnapján (21 éve) gyertya volt a tortán de talán HA egyszer csöpögött le... nem tudom, te mit csinálsz, de nekünk nem lesz viaszos a szép torta...
2013. máj. 7. 11:28
 4/12 A kérdező kommentje:
ui.: 5 éve ugyan azokat a gyertyákat tesszük a tortára mert nem égett el... és még bőőőőven használható.
2013. máj. 7. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:

De akkor nem ezeket a piciket teszed rá.

Én ilyet vettem,csak simát,és ez irtóra csöpög.

a sima vastagabb számos az nem csöpög...csak én 30-at akartam, a nagyból nem fér rá...

Többet soha.

Nem én voltam béna hanem a gyertya gagyi.

2013. máj. 7. 11:30
 6/12 A kérdező kommentje:
nekünk ilyen 2-3 mm-es van ami max 5 centis. lehet, hogy van ennél kisebb is, nekünk ez van itthon és évek óta ugyan azok kerülnek a tortára. ezért is gondoltam végre újításra...
2013. máj. 7. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Ilyet még nem vettem, de szerintem jópofa!

Én vettem már újragyulladósat, az is tetszett mindenkinek.

Meg olyat vettem, ami össze van fűzve a gyertya, csak az elsőt kellet meggyújtani, a többi pedig folyamatosan meggyújtotta magát.

2013. máj. 7. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Én vettem már ilyen színes gyertyákat. Igaz nem tortára valót hanem mécsesbe valót. Nekem tetszett hogy színesen égtek.

Amúgy meg, ha én olyan meglepetést akarnék valakinek hogy a tortáján színes gyertyák égjenek, nem kérdezném meg senki véleményét, hanem megvenném.. Bár 46 gyertyát egyszerre meggyújtani elég nehézkes, de ha van aki segít akkor gyorsabban is lehet..

De érdemes nem neten keresztül venni, hanem elmenni egy hobbi boltba és ott venni. Hátha van ami jobban tetszik majd.

ÉN például olyan gyertyát vettem a fiam 20-dik születésnapjára amit ha meggyújtasz nem tud elfújni. Elfújja, majd újra lángra kap. Csak akkor alszik el ha vizes dologgal oltod el..

2013. máj. 7. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:

akkor vedd meg,végülis nem hatalmas összeg.

De a régieket ne dobd ki azért

2013. máj. 7. 12:11
 10/12 A kérdező kommentje:
mivel annyiba kerül, mint egy torta... ezért érdekeltek a vélemények illetve valaki használt is ilyet, ezért is érdemes volt feltennem a kérdést!!!
2013. máj. 7. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!