Mi a véleményetek erről a gyertyáról? Megvásárolnátok?
egyszer egy évben úgy gondolom, az ember megengedhet magának ilyen kiadást (torta máskor úgy se lesz)...
46 db-ról lenne szó (2 tortára mert Párommal együtt ünnepeljük).
Tartaléknak 1-1 gyertya szolgálna.
Szerintetek ez pénzkidobás és hülyeség is?
Szerintem nagyon egyedi és izgalmas.
Szerintem hülyeség,mire meggyójtod,addigra fele leég,aztán fél pillanat elfújni,mert csöpög a tortára.
Tapasztalat,bár nem szinsen égőt,de 30 gyertyát gyújtottam párom szülinapjára,alig fért a tortára,nehezen gyújtottam meg,aztán gyorsan el is fújta egy fénykép után,mert hiába volt hozzá a kis műanyag beszíúrós tartó,csöpögött a tortára...
De akkor nem ezeket a piciket teszed rá.
Én ilyet vettem,csak simát,és ez irtóra csöpög.
a sima vastagabb számos az nem csöpög...csak én 30-at akartam, a nagyból nem fér rá...
Többet soha.
Nem én voltam béna hanem a gyertya gagyi.
Ilyet még nem vettem, de szerintem jópofa!
Én vettem már újragyulladósat, az is tetszett mindenkinek.
Meg olyat vettem, ami össze van fűzve a gyertya, csak az elsőt kellet meggyújtani, a többi pedig folyamatosan meggyújtotta magát.
Én vettem már ilyen színes gyertyákat. Igaz nem tortára valót hanem mécsesbe valót. Nekem tetszett hogy színesen égtek.
Amúgy meg, ha én olyan meglepetést akarnék valakinek hogy a tortáján színes gyertyák égjenek, nem kérdezném meg senki véleményét, hanem megvenném.. Bár 46 gyertyát egyszerre meggyújtani elég nehézkes, de ha van aki segít akkor gyorsabban is lehet..
De érdemes nem neten keresztül venni, hanem elmenni egy hobbi boltba és ott venni. Hátha van ami jobban tetszik majd.
ÉN például olyan gyertyát vettem a fiam 20-dik születésnapjára amit ha meggyújtasz nem tud elfújni. Elfújja, majd újra lángra kap. Csak akkor alszik el ha vizes dologgal oltod el..
akkor vedd meg,végülis nem hatalmas összeg.
De a régieket ne dobd ki azért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!