Csassz kérdése:
Milyen ajándékokat tudtok legjobb barátnő számára?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 20:21
1/7 anonim válasza:
Fényképalbum vagy naptár a közös képeitekkel. Esetleg egy toll vagy medál, amire rágravíroztatod azt, hogy legjobb barát.
2/7 anonim válasza:
ha szeret olvasni akkor olyan fajta könyvet amit szokott olvasni, egy jó pólót amiről rögtön az ő stílusa jut eszedbe, személyeseb ékszer vagy ilyesmi + egy nagy ölelés
3/7 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd,akkor annyira kéne ismerned,hogy minek örülne.
4/7 B.Szabolcs válasza:
Ha tudod vidd el valahova! Dombos vagy vizes terület ,mindegy csak két nap ! Az szép, megmarad mindig, vedd el feleségül , ajánlj neki gyűrűt és este szex is lesz. Erre pedig mindketten ,mindig emlékezni fogtok. :D (BOCSI)
5/7 A kérdező kommentje:
még jó, hogy lány vagyok.
2013. ápr. 14. 13:25
6/7 anonim válasza:
pl.:kirakós nyaklánc,saját készítésű!:2db kirakót fedj be színes papírral és az egyikre írd rá pl.Best,a másikra
pedig Friends.aztán fágj egy lyukat a tetejébe és valami szalagot fűzz át rajta.és készen is van! :)
7/7 anonim válasza:
nem tudom, hogy mennyire szereti az ilyesmit, de én csomózott karkötőt (vagy nyakláncot) adnék, vicces versikét írnék neki vagy valami olyat kapjon, amiről te jutsz eszébe.(pl.:ha kicsi vagy , vegyél neki egy kis porcelán manót :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!