Milyen csomagolásban mutatna jól? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Vettem anyukámnak a 35.születésnapjára egy ezüst karkötőt,amit kinézett magának,de nincs ötletem miben adjam át. Valami nagyon nagyszerű dologra gondolok,ne csak egy egyszerű csomagolás legyen,és itthon meg lehessen csinálni:) majdnem 16 vagyok,úgyhogy nem baj ha kicsit bonyolultabb:)2013. ápr. 3. 15:04
1/4 anonim válasza:
Csinálj kartonból egy kisebb dobozkát. Vagy ha nincs otthon karton, akkor menj el egy papírírószerbe, és nézz szét ott, hátha találsz valami kisebb dobozt,amit esetleg bevonsz egy kis csomagolópapírral.
2/4 anonim válasza:
Kreatív hobby boltban lehet kapni ilyen dobozkákat (erős kartonból, vagy akár fából is, kereket, ládikát, amilyet szeretnél). Én a helyedben választanék hozzá egy szép szalvétát és szalvétatechnikával bevonnám. Nem kell hozzá más, csak egy erre való decoupage ragasztó (ezt is megkapod a hobby boltban). Szép is lesz, egyszerű megcsinálni és más ékszert is tud benne tárolni benne majd anyukád. :)
3/4 anonim válasza:
Szia! :)
[link] Mintha az italt kivennéd a képből, kicsit kisebbre csinálnád, és középen lógna a dolog. :) Mivel ezüst ezért egy szürke, vagy csillogós szín állna jól hozzá, de a fekete is szépen mutat, de ajánlom vagy a fekete-szürke, vagy a fekete-ezüst színt, az gyönyörű :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,még megfontolom,de várok még segítséget:)
2013. ápr. 5. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!