Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen csomagolásban mutatna...

Milyen csomagolásban mutatna jól? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Vettem anyukámnak a 35.születésnapjára egy ezüst karkötőt,amit kinézett magának,de nincs ötletem miben adjam át. Valami nagyon nagyszerű dologra gondolok,ne csak egy egyszerű csomagolás legyen,és itthon meg lehessen csinálni:) majdnem 16 vagyok,úgyhogy nem baj ha kicsit bonyolultabb:)

2013. ápr. 3. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj kartonból egy kisebb dobozkát. Vagy ha nincs otthon karton, akkor menj el egy papírírószerbe, és nézz szét ott, hátha találsz valami kisebb dobozt,amit esetleg bevonsz egy kis csomagolópapírral.
2013. ápr. 3. 16:31
 2/4 anonim válasza:
Kreatív hobby boltban lehet kapni ilyen dobozkákat (erős kartonból, vagy akár fából is, kereket, ládikát, amilyet szeretnél). Én a helyedben választanék hozzá egy szép szalvétát és szalvétatechnikával bevonnám. Nem kell hozzá más, csak egy erre való decoupage ragasztó (ezt is megkapod a hobby boltban). Szép is lesz, egyszerű megcsinálni és más ékszert is tud benne tárolni benne majd anyukád. :)
2013. ápr. 3. 16:35
 3/4 anonim válasza:

Szia! :)

[link] Mintha az italt kivennéd a képből, kicsit kisebbre csinálnád, és középen lógna a dolog. :) Mivel ezüst ezért egy szürke, vagy csillogós szín állna jól hozzá, de a fekete is szépen mutat, de ajánlom vagy a fekete-szürke, vagy a fekete-ezüst színt, az gyönyörű :)

2013. ápr. 3. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,még megfontolom,de várok még segítséget:)
2013. ápr. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!