Mit csináljak ma hogy boldogabb legyek? Ez a 18. szülinapom?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 18 éves.Nem voltam már egy hete suliban,mert balesetet szenvedtem úgy pár napja.Agyrázkódást kaptam,megzúzódott az arcom,gerincem,karom.És egy hatalmas monoklim van.És ma a szülinapomon,a kutya se törődik velem. :( Csak sírni tudok.A jó barátok messze kerülnek,pedig én mikor nekik volt szülinapjuk körül ugráltam őket.Annyira fáj! Hogy tehetném szebbé ezt a szar napot? Az utószülinap tartásának lenne értelme? Jövő hónapban látogatom meg az egyik jó régi barátnőmet,aki száz éve nem láttam már.2013. márc. 22. 10:48
11/15 anonim válasza:
Nagyon boldog szülinapot!
Amikor még csak a kérdést olvastam azt hittem már jó minden és javasolni szerettem volna pár dolgot, de mivel látom hogy beteg vagy így csak annyit mondok hogy jobbulást, és sajnálom hogy a barátaid így elkerülnek.
Elhiszem hogy ez nagyon rossz érzés neked, de fel a fejjel!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntéseket! Kedvesek vagytok! Igazán nem gondoltam,hogy ma köszöntenek itt! :-) nyíregyházi vagyok.
2013. márc. 22. 15:26
13/15 anonim válasza:
Ne aggódj,biztos nem felejtették el a szüleid,csak most nem érnek rá!Éjfélig elég sok idő van még! Boldog szülinapot kívánok én is neked Evelin,isten éltessen!:)
14/15 anonim válasza:
Boldog szülinapot. pestrõl is. gondolja arra hogy ma van a víz azt hiszem világnapja.
15/15 anonim válasza:
Boldog születésnapot Evelin! Felnőtt lettél, előtted az élet! Örülj neki! Hallelujja
Légy vidám:
http://www.youtube.com/watch?v=uO0gnV9o0cI&list=PL51763C031F..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!