Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Nektek is életetek legjobb...

Nektek is életetek legjobb szülinapja lenne?

Figyelt kérdés

15L vagyok nagyon csinos,szép,gazdag,elkényeztett,apuci kicsi lánya,aki imád bulizni,és vásárolni.Fizetős iskolába járok,szép házunk van rózsadombon pesten.

most áprilisba leszek 16 éves és olyan bulit szeretnék mint azok a lányok akik benne voltak a szülinap luxuskivitelben cimű műsorban. csak ugye kocsit azt nem kaphatok mert még 16 évesen nem lehet vezetni:( Egy helyi discoban lesz tartva.

személyzettel,kifjezetten az én bulim lesz.

ez a ruha lesz rajtam:igaz választhattam volna drágábbat is de másik meg nem tetszett..sztetek szép?

[link]

meg ilyen korona lesz rajtam:

[link]

meg persze egy 12ezer forintos szandál

plusz még mükörmöm lesz,sminkelve leszek,és még fodrászhoz is megyek.

szerintetek is én leszek a buli hercegnője?:)

Szerintetek is minden csaj aki ott lesz a buliba irigykedni fog rám?:D

minél több választ szeretnék köszcsi?

2013. márc. 20. 22:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

,szép házunk van rózsadombon pesten.

Földrajzból egyes,találj ki más mesét.(országházban Budán)

2013. márc. 21. 07:15
 12/24 anonim válasza:
76%
Juj, nagyon cukika leszel, meg hejcegnőcke! :) apám, hogy nem szégyelled magad? Ha olyan gazdag vagy, miért csak 12ezer forintos szandálba mész? Én szegény vagy de ilyen árú cipőt megengedhetek magamnak.. Kis hülyegyerek.
2013. márc. 21. 08:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
jah meg fizetős suliba jársz egy gazdag környéken és azt mondod hogy irigyek rád az oszt.társaid...tudod kit etess...te még nem voltál fizetős iskolába ahova gazdagok járnak csak..
2013. márc. 21. 08:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés azért jó, mert vannak ilyen hejcegnőcskék, és többen el tudják mondani a véleményüket akkor is, ha a kérdező fiú és csak poénnak szánta
2013. márc. 21. 08:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Kamu-kérdés, kifejezetten provokáló. Remélem, törlik.
2013. márc. 21. 09:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Fernandez kérdése:

A neve egyébként Fernandez;-D

Kamuszagú kérdés....

2013. márc. 21. 11:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Ott bukott meg a dolog, hogy akinek áprilisban lesz a szülcsinapcsija az már kb novembertől 16-nak írja magát.

Egyébként jót röhögtem, köszi!

2013. márc. 21. 12:26
 18/24 anonim válasza:
Megmondom őszintén hogy nálam a szülinap vagy névnap egyre én ezeket nem tartom nagy dolognak mindenkinek van 1 évben egyszer jah meg eleve szánalmas hogy van ez a műsor hogy 16 éves segdugaszoknak már ennyi időssen megvesznek minden nagy horderejü dolgot amiért neked kellene megdolgoznod mert igy semmit nem fogsz értékelni.
2013. márc. 21. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:
A ruhát fel nem venném,borzasztó. a buliban nem mennék mert ez nem az én világom. inkább elmegyek a játékterembe szórakozni vagy billiardozni vagy most 27évesen étterembe s kikapcsolodni egyet vagy csapni egy ferde napot pl mozi vagy elmenni valahová.
2013. márc. 21. 13:39
 20/24 anonim válasza:
62%
Kamu kérdés.
2013. márc. 21. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!