Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Dexteres dolgok szülinapra?

Dexteres dolgok szülinapra?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon szereti a Dexter c. sorozatot, és valami olyan ajándékot szeretnék neki. 21-én lenne a szülinapja, de fogalmam sincs honnan szerezhetnék neki.

[link]

Ezeket mutatta, hogy tetszenek neki nagyon. Vagy valami más Dexter-es dolog is jó lenne.

Ötletek? Hol vehetnék, vagy rendelhetnék?

2013. márc. 14. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Állat ez a kulcstartó. Ebayen nézted?
2013. márc. 14. 15:29
 2/12 anonim válasza:

Szia!

Ne haragudj, de én pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy nem a barátom szeretne ilyen ajándékot, hanem én. Sőt, én nem is ajándékként szeretném már, hanem hozzá akarok jutni ilyen Dexteres dolgokhoz. Póló, pohár, bármi, de nagyon szeretnék, mert szintén nagy rajongója vagyok a Dexter sorozatnak.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy segíteni én sem tudok neked, mert látod, még nekem sem sikerült hozzá jutnom ilyenekhez. A weboldal amit mellékeltél, azaz eredeti weboldala a sorozatnak, onnan egész biztos hozzá lehetne jutni, de innen általában a legdrágább minden ilyen holmi, plusz nem tudom a szállítás, ilyesmi hogy zajlik le, mert jó messziről kell rendelni. Vám(?) esetleg van-e, stb... Na meg ha a születésnap most lesz 21.-én, akkor ezt lehet elfelejteni. :-(

Én már utána kutattam ezeknek, hogy hozzá lehet-e jutni más módon, de itt Magyarországon semmiképp. Nincs ilyen. Itt nem igazán futott be a sorozat, meg hát tudjuk, hogy itt semmi sincs. :-)

Egy lehetőség azért még is adódik, gyors, és megoldható, hogy Dexteres legyen, és ugyan az.(Lehet én is ezt a módszert fogom választani):

- Készíttetni. Nos, mondjuk vegyük a bögrét. A képen fekete alapon van rajta a Dexter felirat. Ez nagyon könnyen elkészíthető, max nem ugyan az lesz az eredmény, de egyébként ha azt a dexteres feliratot megtalálod az interneten képként, még ugyan olyat is lehetne varázsolni, mint az eredeti. :D

Mutatok egy mintát:

[link]

Itt látható felülnézetről a bögrére rátett kép, hogy festene és mely részeire esne az adott kép. Ide bármilyen képet belehet tenni, én csak most egyet gyorsan kerestem a gépről és azt tettem oda. Ha olyasmi bögre kell, mint amit linkként hozzácsatoltál a kérdéshez , akkor feliratot kell keresni. Ez a bögre fekete belülről, kívülről és képet szó szerint bármilyen képet lehet rá tenni, csak keresgélni kell interneten. (Egyedül a kép méret befolyásolja a dolgot).

RENGETEG(!) dolgot csinálhatsz egyedileg, a saját elképzeléseid szerint. Csupán választanod kell valamit és ha a lehetőség adott, akkor azokra nyugodtan bármilyen képet, szöveget, színt, stb.. között tervezgethetsz. Rengeteg Dexteres kép van az interneten, így sok szuper dologgal is meglepheted őt. :)

Leírom miket tudsz egyedivé, Dexteressé csinálni, aztán ha gondolod írj melyikre nézzek utána:

Asztali kép, Autós árnyékoló, Ballagás(tarisznya, szalag), Bébi partedli, Bögre, korsó, csésze, Borosüveg póló, CD - DVD lemez & tartó, Cigaretta tárca, Egérpad, Ékszerdoboz, Falicsempe, Fotógömb, Fotókő, Fotókristály, Hűtőmágnes, Kispárna, Kitűző, Konyhai edényfogó, Konyhai főzőkötény,

Konyhai tálaló alátét, Könyvjelző, Kulacs-flaska, Kulcstartó, Kutyabiléta-nyakörv, Lábtörlő, Laptop tok, Levélnyitó, Mappa, irattartó, Medál, Névjegy tárca, Nyakkendő, Öngyújtó, Óra, Papucs, Pénztárca, pénzcsipesz, Plüssök (pl mackó polóba van és a pocakjára kép, stb), Poháralátét, Puzzle, Sminkes tükör, Sörnyitó, Szemüvegtok, kendő, Tányéralátét, Táska, tornazsák, Telefontartó, Toll, Tolltartó, ceruzatartó, Törölköző, Vignetta

Ha van kép, ezeket mind egyedivé teheted. :D

Remélem azért kicsit tudtam segíteni, ne haragudj én sem találtam jobbat egyenlőre.

2013. márc. 14. 15:58
 3/12 anonim válasza:

Szeretném én is megköszönni az első válaszolótól, mert igen, ebay-en is hozzá lehet jutni Dexteres holmikhoz más emberektől. Itt van egy két klassz dolog, köszönöm én is!!!!

Itt van, lapozgass az oldalak közt, mert jó sok van:

[link]

2013. márc. 14. 16:03
 4/12 anonim válasza:
jéééééééé véletlenül az én barátnőmnek is 21-én lesz a szülinapja és ő is Dexter függő :P
2013. márc. 14. 17:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Valóban lehet kézzel is csinálni, vagy esetleg csináltatni. És még talán olcsóbban is jönne ki.. Nem is rossz ötlet, nem tudom nekem miért nem jutott eszembe :)

Köszi, ment a zöld.

2013. márc. 14. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a barátnőd mennyire sütirajongó, de nekem rögtön a torta volt az első tippem :) Valami jó kis "véres", még ételszínezék se kell hozzá, elég a málna/eper/meggylé. marcipánból kreálhatsz rá díszítést, ha veszel a tecsóban formálható marcipánmasszát, pillanatok alatt megvagy vele. és nem is kell túl bonyolultban gondolkodni, még "sütni" sem kell feltétlenül, ha a piskótalapokat készen veszed.
2013. márc. 14. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
(még egy tipp: ha beírod a gugliba, hogy "dexter cake", kijön egy csomó minden :D persze ne másold le egy az egyben valamelyiket, de ötleteket adhat)
2013. márc. 14. 23:02
 8/12 anonim válasza:

Na? Hogy sikerült?

Végül sikerült bármilyen Dexteres holmihoz hozzá jutnod? :-)

2013. márc. 26. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, csináltattam neki egy bögrét. És még oda is ért időben. Nagyon tetszik neki, imád miatta :))
2013. márc. 27. 21:54
 10/12 anonim válasza:

Hol csináltattad? :D

És milyen mintát tettél rá? :P

2013. márc. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!