Mit adjak a barátomnak 18. szülinapjára?
Májusban lesz a szülinapja(lassan két évesek leszünk) és igaz hogy csinálok neki egy meglepi party-t de előtte szeretnék valamit adni, hogy ne legyen furcsa hogy nem kap semmit,mivel a buli két nappal a szülinapja után lesz...gondolkoztam hogy adok neki egy ilyet: [link] , mivel az enyémet is nagyon szereti, vagy esetleg valami mást??
Torta ötletek is jöhetnek..:$ Nem tudom milyet lehetne neki..:/
előre is köszi a válaszokat!! :)
(L/17)
Köszi, igen én is ezen gondolkoztam, hogy több sós kéne...Esetleg pogi, sörkifli..:)
Szerintetek??
A pogi sörkifli szuper! :) Picikére sütött házi sajtos pogi. :) Amúgy vannak fent receptek keress rá. "házi ropogtatnivaló" "házi ropi" "házi rágcsálnivaló"
:) nyamm
vagy
Szerintem ha lehet legyen két féle, egy sós ropogós és egy sajtos. De egy is fini. Érdemes megnézni ugyanabból több receptet is vagy a főzős topikokban rákérdezni. Azt érdemes szem előtt tartani hogy inkább többet süss mert ráugranak a fiúk és felfalják ám :) Inkább még maradjon a buli után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!