Hova menjünk ( 5 leszünk) a szülinapomon?
Hm... igen, a koripálya és a bowling is jó ötlet,ha van rá lehetőség. Tudnám ajánlani még az uszoda-szauna partit is, oda is lehet csomó jó progit kitalálni, meg lehet vinni előre gyártott szenyákat,sütiket (a fedett helyekre is beengedik az ilyeneket) vaaaaagy csaphatnátok egy vonatos bulit. Én egyszer csináltam. Kinéztek egy nem túl messzi helyet,ahova 1000 ft a vonatjegy, beveszitek magatokat a kabinba, telefonról zenéltek, visztek szenyákat, társast,kártyát aztán mondjuk elmentek a másik város állatkertjébe és haza. Olyan osztálykirándulás feelingje van, szntem jó buli (bár kérdés,hogy a szülők mennyire féltenek titeket).
És mi lenne ha egyikőtöknél lennétek? Ha a ti lakásotok kicsi őket megvendégelni, vagy van egy idegesítő tesód, biztos az egyik barátodnál is lehetne szervezni. Mindent te csinálsz, csak a helyszín van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!